:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, July 23, 2014

ku kembali ni....

assalamualaikum

Hai haiiiiiii hek hek hek. Gila lama tak update. Laptop takde tapi kalo ada pun berebut dengan umar agaknya.

Okay yg utamanya, aku dah beranak. Alhdulillah, berjaya vbac. Apa itu vbac? Google sendiri sebab aku pun gugel je dulu hahahshs.

21 mei 2014 jam 116pm. Bebetul penghujung azan zohor. Gilaa kauuuu sakitttttttttttttt!!!!!!!! Aku mintak czer laki aku tak herannyee dia. Nk taip guna phone mcm tak best je. Nantilah masuk keje alu taip pepuas eh. 18 ogos kang naik keje.

Syukur alhamdilillah allah kenankan doa aku nk anak pompuan. Berat 3.5kg. Fuhhhhhh. Tak sangka gak berat gitu. Memang perut aku besor pun, tp umar dulu perut besor gak 2.5kg je. Haha

Nama kitaorang sepakat letak #humairaraihanah. Sepesen dengan abangnya kan. First time tengok anak kt nicu aku terdetik nk letak nama sufi raihanah.  Tapi laki aku tak kenan. Frust aku.  Tp disebabkan pernah plan nk letak humaira raihanah ni, aku setuju. Nama ni pun ktorang mintak pandangan dr beberapa orang ustaz.  Dan kebanyakan ustaz memang pilih nama tu. Semoga nama tu membawa kebaikan dan keberkatan pada anak aku.

Berpantang kt rumah sendiri.  Mak aku pulak dah pencen so mak lah yg jaga aku.  Like a pwincess katanya..okay iols dah kuwoss. Haha berkat makan sup hari hari.

Apa lg cite pendek nk share ni ek.  Pendek je. Versi pamjang tunggu naik keje kang.

Umar raihan? So far so good. Tak pernah lagi buat onar kt adik. Jeles awal awal je. Sekarang takde dah.dia pun dah pandai main ng adik. Cuma boring takde teman agaknya tetiba ajak adik main ball.  Erkkk tunggu japp eh adik kecik lg.

Lagiiii....

Nanti lah kot ada idea aku citelah ek. Nak tido.

Oh kalo nampak typo tu excuse me lah. Belum biasa. Handphone bawuu kekekekeke. Fadilah din jangan benci aku.


Ok. Bye

6 comments:

Wawa Yusoff said...

welcome back mak etty.... :)

ctmah said...

aku nak henpong baru gak!!hihi

Allene said...

hadiah pas bersalin ke etty... kikikki

.ieLah. said...

perlu la mention nama aku? hahaha benciiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Syima Syaz said...

Welcome back...
Oo raya sakan la cuti lama

twinscraftlife said...

안녕하세요! Hi~! this is twinscraftlife^^ We sell handmade crafts^^ pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요^^ twinscraftlife.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails