:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, April 10, 2014

raya 2014 - warna tema 4 beranak

assalamualaikum



cikkin kata, nak pilih tema raya, dah macam tema wedding pulak.  kikikikikiki....back to 2011, wedding color tak semeriah sekarang.  so kita anggaplah kengkonon kita tengah pilih wedding theme kita.  =)

tahun lepas dah berlace purple.  so tahun ni, nk lace jugak.  tp tak mau ada unsur purple.  tahun lepas unsur purple di hari pertama, unsur turqoise di hari kedua, dah unsur peach di hari ketiga.  tahun ni kena jauhkan dari unsur unsur tersebut.  *mengelat sebab nk beli tudung baruuuuu....

lace.....

macam mahal je kt jakel kan.  nasib ada kawan nk pergi bandung.  kirim jelah.  cadang nk kirim lace semata.  satin ke apa jenis kain lain tu, beli sendiri jelah.  tak mau beli yg 2m+2m tu.  tahun lepas lace purple tu pun, aku tak guna satin.  guna chiffon ombre je.  tu pun beli kt nagoya murah dan okay kualiti.

tetibe macam murah rezeki.  eh maksudnya, urusan dimudahkan.  memula nk kirim kt kawan sorang ni.  tak mau sebut nama, kang menyusahkan dorang pulak korang nk kirim segala kt dia.  bahahahahah...tapi, bila memasing cakap pasal kek kartika sari la, pisang lah, tergugat lah iman aku woi.  tetibe jadi banyak pulak aku nk kirim.

dijadikan cerita, sorang lagi kawan pm bgtau aku nk kirim apa apa ke, dia pun nk g bandung jugak.  amboi, lain bentuk pertolongan yang diminta, lain pula yang diberi.  pun nama dirahsiakan.  hakhakhak

pung pang pung pang, aku tak jadi kirim dengan kawan yg first tu.  sebab kesian pulak.  dah lah buyong.  kenot kenot.  so aku cakap dengan dia, tak jadi nk kirim sebab takut menyusahkan dia ramai dah kirim.  aku kirim kt kawan lagi sorang.

aku pun apa lagi, haaa amik kau, sebanyaknye aku kirim dia makanan dan lace.  kui kui kui....since dia pun pernah g bandung, aku cakap je bajet aku berapa, so kang pepandai lah dia adjust makanan aku.  siap aku cakap, yang penting makanan aku jangan lupa ekkkkkk.....kekekekekeekekekek....


okay nk hantar proposal warna ni kt seben aku.  dia kenan yg mana, aku terus roger member aku tu belikan lace warna apa.

oh mennnnn...nk raya dah....eh puasa pun tak ganti lagi.  acane nk raya?  

6 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, wah bestnya dah siap ada tema raya tu. hehee murah tu beli kat Bandung.. save bajet kan. singgah menabung digi sini~~~

DYatie said...

Kemain ko etty. Aku langsung tak terfikir lagi ni. Tak lama lagi kan? Adush. Aku dok fikir nak balik Sarawak raya ni. Huhuhu.

Mimy Hamid said...

wah entry lebih kurang nampaknyaaaaaaaa

Mommy_Cha said...

sama entry ko ngan kami.
pakat ke?
eh ade group rahsia eh???
amboi korang.
hahahahaha!

e.t.t.y said...

tampo kang micha. hahahah

~Lieza~ said...

Kuning....!! Aku suka nk tgk ko pakai kuning Etty...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails