:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, January 16, 2013

Umar 7mo!

Salam semua

Alhamdulillah, umar raihan dah 7 bulan. Last check up masa 6 bulan, 31 dec tahun lepas.

Weigh: 6.5 kg
Height: 65cm

Nurse cakap berat naik tak banyak tp since still lg bf, x banyak songeh la. Panjang je cun.

Milestone umar?

Apa ek.

1. Menyusur ke depan laju
2. Merangkak belum lagi. Merangkak static dah la.
3. Kalau kt nursery nak balik, pandai je babai ticer. Tangan gawang gawang kalau ckp bye umar.
4. Makan ikut mood. Ada masa bnyak2. Ada masa... Mama makan hati penat masak.
5. Suka makan manis2. Kalau bg bubur kurma, laju je. Then kalau bubur ada carrot. Memang suka.
6. Dah selamat jatuh katil. Baru nk buat rekod x jatuh katil. Tapi jatuh gak akhirnya.
7. Dia ni pantang agah, sengeh je!
8. Badan je kecik, akal besar. Bijak tau buat taktik nk suruh angat.

So far ticer kata umar okay. X banyak ragam bukan bukan.



posted from Bloggeroid

3 comments:

CikNaa said...

part bdn kecik tp akal besar tu setuju.. same ngan abg razin..hoho.

Cheyan said...

Gud boy umar...pasal bab makan tu kalau alya mencebik, bersilap maknya nak kasi makan..hehehe..

veesakura said...

hi umar! ala mama, umar baru blaja makan, tak aci la cakap umar nak manis2 je.nanti2 umar biase la tu dengan rasa tawar, masin, masam sume. hikhikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails