:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, January 16, 2013

Handle umar's food masa travel

Salam semua

Insyaallah minggu depan ktorg drive g langkawi. Mak suka uols. Almaklumlah x pernah g sana kn.

Masalahnya sekarang, still blur nk bawak makanan apa untuk umar raihan.

Since ktorg driving ke sana, memang ada plan nk bawak warmer bagai. Tp still blur!

Aku ni nak kata particular,fussy bebenor idak ler. Tapi kalau boleh nk elakkan instant food. Cukuplah aku dah terbagi biskut milna yg sedap manis tu. Natijahnya, aku aku kalau makan tu cukup laju.

Tapi aku pn x boleh mengelak andainya nestum menjadi penyelamat kepada kegusaran aku. Itu yg mudah nk handle kn. Suami aku pun cakap nestum tu mudah. X payah nak masak masak.

Kalau oat, aku dah pernah try kt umar. Sembelit terus. Maybe not suits him yet.

Courcous okay ke untuk umur 7mo?

Emmm.

Btw yg seronok, bos dah approve cuti g langkawi ni.

posted from Bloggeroid

4 comments:

Aty_Fared said...

Sonoknyer umar nk gi langkawi...:-)

With Julia said...

yeyy its holiday time with umar ;)

erin said...

amboi seronoknya umar nak jalan

veesakura said...

kt langkawi, hotel tu de microwave tak? kalo tak, u masak air rendam la. masa g cameron 4malam aritu, i bwk frozen food for hussein. bubur, potato, veggies sume frozen.letak dalam cooler beg n ice pack banyak2. tp i bwk je puree heinz tu for backup. masa kat jalan raya, i masak siap2 bubur, masuk dalam food jar.yg boleh thn panasnyer smpi 5jam pon dah cukup.n bawak je pisang yg senang nak lenyek.hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails