:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, April 2, 2013

i keek u!!!

assalamualaikum

hahahah...

umar raihan dah pandai pok amai amai kemain lagi suka nau menepuk tangan.  comel kot.  patutlah kalau anak dah pandai pok amai amai, kemain mak mak suka...ini feeling dia ghopenyeee....

tapi kan, umar raihan pandai pok amai amai sejak dia tengok video amani anak si intan norazam tu...aku bagi tengok terus dia pandai tau...kemain lagi gedik nk ikut anak dara kan....

aku memang suka tunjuk gambar & video anak korang kt umar raihan.  kang dia sengih sengih.  bila aku tunjuk, kalau aku tau nama dia aku sebut lah.  macam rafif anak si mimi, aku tunjuk lah ''ni rafif umar...kawan...''...kalau yg takde nama tu, aku tak kenal aku cakap je ''umar, kawan kawan...''...kang dia sengih...takpun ''errr...errrr''...hahahah

nk dengar suara aku yg garang...cis mimi!!!!  ikutlah aku kt keek nun. apa yg orang lain nk install, aku pun gedik nk install gak kan...

follow je ettykamal.  macam tak biasa...

9 comments:

SweetLikeWhat said...

OK baru nak daftar..nanti i follow..haha

With Julia said...

etty hahha i suka lah cara u dan umar raihan berinteraksi guna video anak2 kawan...ini yg berkobar2 mak Qaiser nk upload video hahahahha..ju baru je jadi ahli KEEK...ketinggalan zaman betulllllll hehhe umar raihannnn tggu ye auntie upload kasi umar ketawa nanti hehhe

Veelara Shamsyul said...

Ade dah.tp xreti...grrrr

Asz Miza said...

belum berKEEK lagi..nanti dah ada i follow yuuu..nk dengar sore garang..haha

ctmah said...

i pun xde account keek lg..instagram pun takdo camno?hahah

Misz Pinkie Winkie said...

ok..jumpa di keek ;)

FUZY said...

jakun boleh tahan...sampai kena google baru tau apa itu keek..hehehe bru nk sign up

veesakura said...

Erj,bajet takmo terlibat dgn keek. u ni etty,buat i nak install jee

Intan'S said...

hehehhe. umar nak ngorat amani ye. jom pok amai amai sama-sama!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails