:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, March 10, 2015

aku wanita terbahagia

assalamualaikum



lagu ni best kan.  tengok vc pun macam enjoy je. 

aku suka bab chorus tu je.

bab masa lebih berharga dari harta di dunia dan erti cinta tanpa harus ungkapkan cinta. 

masa itu emas

aku perasan since wak usin aku meninggal haritu dan tetibe aku kena migrain, aku balik awal.  hahahaha.  kalau boleh sharp 5 pm dah balik, tp agak agak la der. ko sampai ofis pun lambat kan.  so aku drag ke 5.15 pm keeee...tp tak lebih 5.30 pm macam dulu.  bukan apa, aku rasa best balik awal.  aku ada masa nk masak.  kalau mak tengah masak, aku jaga anak jap.  kalau aku masak, aku masak simple jelah.  asam pedas ke.  eh asam pedas kategori simple eh?  haha.  (tu pun guna cili boh brand maiza.  wakakakakaka).  pastu teman umar main basikal kt luar, aku pun belek pokok bunga, pokok kunyit, pokok halia aku.  gendong maira bawak ke depan.  ishhhh best tau macam tu. 

kalau balik lambat, aku akan speed gile giler.  ish kalau laki aku tau, confirm kena marah sebab bawak laju.  nk cepat sampai rumah kan.  pastu mesti aku cilok belah kiri.  tak boleh nk elak cilok belah kiri tu sebab kadang ada driver yg sengal bawak kete selooowwwww....so babai lah.  tu nama dia amik peluang.  haha

i love u

4 tahun bernikah.  i love u tu dah jarang guna.  guna di tempat dan masa yg tepat la.  tak lah mcm dulu (zaman kapel), asal call je bye by i love u muah muah.  sekarang ni, ok bai.  hahahaha.  lebiu lebiu tu jarang nk ungkapkan.  tp bila dah cakap tu, aku tau ianya di masa yg betul.  haha faham tak. 

tapi bila jarang ucap lebiu, tak lah bermakna kasih sayang cinta kita dah pudar.  takde derrr.  masih sama macam dulu.  bila dah nikah, dah ada anak ni, lain pulak tumpuan dia kan.  lagi anak kecik ni.  mungkin bila anak dah besar, takde nk penat badan kejar sana sini boleh dah muah muah.  kekekekeke.  aku sayang lagi laki aku.  sama macam zaman bercinta dulu.  macam mana yg korang baca blog ni dari dulu aku sayang suami aku, sama je skrg.  in fact mungkin lagi sayang sebab dah jadi laki kan.  pastu penyumbang pada zuriat aku lak tu.  hahahahahahhaha  terima kasih by.  =)




2 comments:

Mimy Hamid said...

sweet la mak etty ..i love u

Aisyah Ghazi said...

so sweet la kak etty. apa salahnya nk i lap u i lap u all the time je mane tahu boleh membesar lgi rasa cinta ni ha. hehehehe. Anyway, kalau free2 jemput ke blog saya untuk info2 kekal fit and slim.

>>>Tips Slim & Fit Semula Jadi!<<<

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails