:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, April 21, 2016

cuti cuti malaysia | langkawi 2016 | kereta sewa langkawi

assalamualaikum

aku google je.  banyak jumpa contact number en sham ni.  so proceed je dengan dia.

nissan almera (sedan).  15-18 april 2016 (72 jam) - RM210.00  - deposit RM50.

pick up kt airport.  turun turun flight tunggu kejap pastu dia sampai hantar kereta.  lepas tu bayar full.  nk pulang tu baru dia pulangkan rm50 depo tu.

kereta condition tip top.  suami aku cakap best gak bawak almera, ekon full pun boleh pick up lg.  cuma bentuk body buruk sket.  hahahaha.  tp luas wey.  lagi luas banding pesona. 

cuma dapat tu kereta warna hitam, langkawi pulak panas. so panas la kan. tp pasang je ekon full sejuk je.  sedap anak anak tido. 

tapi.....agaknya memang kereta kt sana takde tinted kot.  jenuh laa panaih lenting....

so far okay je.  bayar deposit, dia reserve kan kereta tu.  sampai masa dijanjikan kereta yg ko booking tu.  in fact masa rayani cancel tu, aku nego ng dia kalau tak jadi ke langkawi, dia pun boleh refund depo tu sbb bukan salah kita cancel kan.  tp sebab jadi pergi, so teruskan je. 

terima kasih banyak banyak en sham.

contact number - sham sibah - 012 444 0109

etty kasi 5 bintang (sebab ekon sejuk je terus 5 bintang hehe)


2 comments:

Dhani Tour Bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
WhatsApp : +6282282222896
WhatsApp : +6282214441280
Call : +6282282222896
Call : +6282214441280
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
Website : www.dhanitourbandung.com

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung... Wassalam dan Terima Kasih...

JOM MELANCONG INDONESIA…
CITY TOUR BANDUNG DAN CITY TOUR JAKARTA

Dhani Tour Bandung said...

Salam sejahtera Tuan / Puan, Sebelum itu ingin memohon maaf kerana membuat promosi disini...
Semoga Tuan/Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezki(Amiin). Buat Tuan/Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung/Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
WhatsApp : +6282282222896
WhatsApp : +6282214441280
Call : +6282282222896
Call : +6282214441280
Email : Dhanibandung@yahoo.com
Blog : Melancongdibandung.blogspot.com (Dhani Tour Bandung)
Website : www.dhanitourbandung.com

Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan...Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang...

KAMI PUN MENYEDIAKAN PAKET BERUPA TRANSPORT DAN HOTEL
Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan/Puan untuk ke Bandung.
Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Dhani Tour Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung... Wassalam dan Terima Kasih...

JOM MELANCONG INDONESIA…
CITY TOUR BANDUNG DAN CITY TOUR JAKARTA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails