:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, November 15, 2011

rindu adik tak?

hello hello


hai saya rain....[trademark mak yg baru, mell pun dikatakan rain]

hai saya adik kedek kedek. tak pasti kenapa ada kedek kedek tu padahal saya antara yg terlaju kt rumah ni. sebab badan saya tak gemuk & gendut macam mell & kaboy. takpelah, jadi yg tengah memang selalu kena mengalah. http://www.smileycodes.info


sejak abg najib datang dalam family ni, semua takut. mula mula seronoklah sebab ada geng baru. geng beboboi. yelah sebab semua kan gegirl dalam rumah ni. tapi lama lama, semua tak mau geng lagi dengan abg najib sebab abg najib suka peluk ktorg kuat kuat. lepas tu dahlah sesuka je panggil adik si hitam. touching tau. si kaboy pun dah tertukar nama, nama baru dia tom. harharharhar.....http://www.smileycodes.info

nasib baik ada mak [sekarang dia suka panggil nama dia kakak. semua dah confused sekarang!! tak suke tau nk confused ni!!]. dia selalu back up ktorg kalau kena buli.


si gendut ni, dia kan gedik lebih. so abang najib lebih suka pada dia. bila abang najib panggil, dia kan menyahut je. sekali, kena peluk kuat. hahaha. padan muka kena buli.

si mamel pun sama gedik. bila abang najib belai, mula lah baring kiri kanan lah, terlentang lah. tah apa apa.

adik relax je. tu sebab abang najib jarang nk buli adik. bijak tak saya?? jinak jinak merpati gituwwww......

tapi kan....abang najib tu kadang kadang baik jugak. hari tu bila dia dapat tau cerita best, terus dia belanja ktorg makan ikan rebus. 6 ekor pulak tu. tapi si buruk lantak kaboy tu yg habiskan. eiiii geram jeeee......


okay adik nk sambung tido. malam nanti nk berjaga main laser dengan mak....

bye....!!

yg benar,
adik rain.

4 comments:

meowwmania said...

hamboii adek makin taff badan dia, segak dan kacak!

aunty lindu lah kat korang, sayang semua muahh!!!

e.t.t.y said...

rindu kt mak dia tak?? ahaksss...

veesakura said...

tomeinyer! rasa nak gomol2 jer dorang

e.t.t.y said...

boleh je aunty vee, meh la dtg melaka...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails