:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, June 16, 2012

dah bersalin dah....

assalamualaikum

alhamdulillah, akibat dari highBP hari tu, aku dah pun selamat beranak!!  terel tak terel tak?

anak selamat dilahirkan secara c-zer pada minggu ke 37 tarikh 12 June 2012 jam 12.40 am.  dah di induced sebanyak 3 kali, tapi jalan tak bukak plus baby pun time tu belum engaged lagi, so that y kena c-zer terus.  wuuuu....membenarkan diri dibedah adalah perkara paling susah aku nk buat keputusan.  tapi, demi anak, borang tu ku sain juga dengan kebenaran, kerelaan suami.

anak adalah hero.

tp hero paling utama adalah suami.  dia yg bersengkang mata, bersusah payah masa aku dalam LR, tak tido malam, control macho masa aku tengah tengah sakit dan paling utama paling banyak buat kerja masa aku berpantang ni.  ya Allah, betapa aku bersyukur kau mengurniakan aku dia sebagai suami.  bersungut penat tu biasalah.  dengan tak tidur malam, buat itu buat ini, temankan aku jaga anak.  sedih kalau tengok keadaan dia sekarang ni.

nanti lah cite pasal pengalaman bersalin, semua tu ye.  sekarang tengah susah hati.

anak aku masuk nursery.  sebab jaundice.  so banyak masa berendam air mata rindukan anak, pam susu utk dibekalkan kt nursery.  alhamdulillah, murah rezeki anak, susu pun banyak.  sampai mak aku pun tak sangka susu aku banyak.

nama anak?

muhammad umar raihan bin muhammad najib
dob - 12 june 2012 at 1240
pob - hospital besar melaka

okay sambung nanti.  boboi.....................

12 comments:

ctmah said...

congrats dear.selamat berpantang ye

Cheyan said...

Tahniah yek etty..

Gadis said...

Tahniah...!!!

Hazz Nieza said...

congrats!! =)

armouris said...

terjumpa info ni, pasal berpantang selepas bersalin … sharing is caring :) - Cara Bertungku Dengan Mudah Semasa Berpantang

Asz Miza said...

congrats etty!

yUmIe said...

congrats etty..bertabah n selamat berpantang serta xckp tdo jga ank ok.
kwn setempat kelahiran dgn iman.heh

m4rilyn said...

congratulations dear.

selamat berpantang.

moga baby Umar cepat sembuh :)

With Julia said...

Alhamdulilah...nama baby umar diberi...sejuk mendengarnya...tahniah etty...take care tau :)

makcik rokiah said...

alhamdulilah..tahniah etty :)

meowwmania said...

alhamdulillah...tahniah mak etty

moga Umar cepat sembuh, amin...

Misz Pinkie Winkie said...

alhamdulillah..tahniah mak etty :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails