:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, October 4, 2013

moh le datang istana kami!

assalamualaikum






dah pindah.  tp bukan pada hari yg aku cakap hari tu.  lewat sket sebab ada masalah.

short entry je ni.

sapa sapa yg nk datang melaka, janganlah lupa roger aku ek.  aku jemput je korang datang rumah aku.  tp aku jemput kawan kawan blog yg aku sayang, kenal lebih lah.  kalau aku tak kenal, tak berani lah kan.  tp korang pun tau, sapa korang yg aku sayang tu.  hahahaha.  jemput datang rumah.  jangan segan segan.  aku ni tak tau bila nk buat kenduri masuk rumah @ housewarming tu. kalau ada rezeki, adalah.  kalau takde, takde lah.

lepas tu satu lagi, hari tu janji nk share budget renovation, masuk rumah kan.  tp malangnya suami aku tak izinkan.  dia kata nanti takut orang mengata.  biasalah mulut manusia kan, kita tak boleh nk kawal. so aku minta maaf banyak banyak sebab tak boleh nk share hal hal kewangan ni semua.  nk tau kos ni, datang rumah aku, tanya aku personally.  tp jangan bawak recorder tau.  off record.  wakakakakakkaak.

jemput datang semua.  nanti aku masak asam pedas ye.  sebab tiap kali kawan datang melaka, tanya mana asam pedas best, aku tak de jawapan.  sebabnya aku tak pernah makan kt luar. sian kan org melaka macam aku ni.  hehe. 

aku prefer korang datang rumah aku dari hang out kt luar.  susah nk handle anak anak.  tak susahkan kami pun.  ktorg lagi suka tetamu datang, tetamu datang bawak rahmat dan rezeki kata suami aku.  dia pun tak kisah kalau korang kawan blog aku pun.  dia dah boleh terima kenyataan yg bini dia ni kesayangan ramai.  macam retis kata veelara.  wakakakakakakkaka...

moh le cuti cuti melaka.  melaka best walaupun hottttttttttttttttt......



15 comments:

veelara shamsyul said...

Hhhaha.ciri2 retis terpancar haa.siap pesan jgn bw recorder.hahahaha..

U retis sbb ramai syg.rahmat jugak tu.kwn2 syg :)

eh.bab asam pedas pn sama ngn i.klu org tnya,ku xtaw sbb ku mkn kat uma jek

♥ ROS ♥ said...

Btol ..kita pun ska org kita knal dtg umah..pembawa rezeki... Nnt g melaka leh la terjahhhh :)
Kalau asben xizinkan mmg xleh nk kata apa lah etty..buat yang terbaikk tau :)

MimahAjil said...

-Mimah (hamimahhasifajil)-melaka memang superbest.teringin nk jenjalan kt umah ko.tau ko ngandung ni...rase cam taknak susahkn ko..tahniah ye Etty utk rumah baru dan bakal baby baru

ameris said...

akk su gak jln2 melaka... nnt nk singgah bole?

Hana Soffelia said...

ok, aku dtg nanti. jgn ko takde kat umah lak. nk tuntut komik sekali. blh? wakaka

Aty_Fared said...

eerr..aty tergolong dalam golongan orang2 yang disayang tak...?? uhuukkss..kang takut tak boleh datang..... :(

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin tergolong antara org yg disayang x?
hehehehe

ekin slalu gi melaka
nnti ekin g melaka, ekin roger2 etty ea
kat krubong je

Cik Emie said...

Hahaha lawak laa etty ni kan..siap xley bwk recorder tuu :p
Bile nak tunjuk interior rumah niii?

m@m@yAyA said...

ko syg aku x etty?
camni lau blk mlka da xyahla kitorg ssa2 nak tdo umh sdara ke hotel ke tumpang tdo umh ko jelah eh dik..Bole kan?*phew*

Nadt said...

ko sayang aku tak? kalau ko tak sayang pun aku tetap nak datang.hoho..

Cik Puan Mimi said...

Aku salute laki ko x bg share pasal bajet rumah.
X tau nape. Sape2 pon ada hak masing2 nk share cite kt blog kan. Tp yg aku pantang bile ada point bahan nk kutuk2. Dh xde keje agaknye, grrr

Etty, ko tunggu kedatangan aku ek..

SyimaSyaz said...

betul jugak tu cakap ur husband, takut nanti ada orang main compare-compare... huhu...

takpe nanti i datang rumah u, u share dgn i.hahaha... i kan budget ciput.

doa-doalah ada rezeki nak datang melaka untuk kali ke 800

SweetLikeWhat said...

ade rezeki aku nak datang lagi..sekian!

Mimy Hamid said...

InSha Allah raya haji nak balik muar...leh singah..apa apa akak call ko yer dik

Cik Puan Rara said...

nt aku masak yg istimewa taw.kalau jd lah.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails