:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, January 27, 2012

post natal care

hello hello

nadya kata, kawan dia serina suggested kan tanamera. mana eh aku baca dia berpantang guna tanamera gak???????? lupa....

sebab hari tu dah ke mydin, saja saja survey tempat jamu tu. ada macam macam jenis. kebetulan, aty fared pun buat entry jamu jamu ni. tengok jelah blog dia ye, cukup complete lah tu. hew hew.

so since ada benda baru yg harus disurvey, maka mari kita survey tanamera pulak dan jika berkenan, mari kita kumpul duit. =)

# kena pandai pilih produk yg sesuai untuk breastfeeding ye......

2 comments:

aTy _faRed~ said...

eerr..tanamera tu macamane ek..?? cerite sikit...masih sempat nak survey ni..esok baru nak gi beli..kot2 lagi elok..hurrmm..

Nadya Zahid said...

heheehehe..tanamera ni die xgune jamu2..kan stengah org xleh makan jamu coz allergic or panas sgt badan kan?die mcm gune herbal tea ke cmtu la gantikan jamu..but dlm set tu ade herbal bath..pastu ade 11 brg xsilap nad...pencuci miss v...pilis sume ade dlm tu jugak....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails