:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, November 9, 2015

gegar vaganza 2015 minggu 4

assalamualaikum

tiap minggu aku layan gegar vaganza.  aih, oldschool sgt rasanya.  masa gv 1 dulu aku tak layan sgt.  sebab rasanya tu bukan seusia dengan aku.  masa tu mak je layan sebab masa tu mak tinggal umah aku.  sekarang aku layan sorang sorang.  haaa tu layan lah sebab seusia kan.  lagu lagu tu semua dari zaman aku sekolah rendah, sampai lah masa kt uitm.  semua memang aku suka.

patutnya sebelum ni memang ada entry gv.  tp tak publish.  bior jelah.  pasni tiap minggu nk buat review lagu lagu best.

minggu ni, aku rasakan nana paling win.  alahai masa dia nyanyi tu rasa nk nangis sebab dulu aku minat gilerrrr kt arwah achik.  well masa tu kan zaman hingusan lagi.  beza bape tahun je dengan achik tu.  aku form 2 kot.  so maybe achik nana form 4 atau form 5.  memang cinta monyet sgt masa tu.

paling best, suara lan kristal tu pun iras nya lahaiiii....nana pun mesti sedih masa tu kan...



teringat masa sekolah dulu, lagu mengusung rindu.  aku ng ijah lah.  tukar nama dengan nama bf masing masing.  untunglah ijah nama tu still sampai sekarang.  aku punya nama pakwe, tah berapa kali tukar, tah sapa sapa. kahkahkahkah.


dalam hati ini, ada nama mu....

so tukar nama, dalam hati ini, ada nama zul (ijah)

yang aku pulak, dalam hati ini, ada nama (azri, alid, hadi bla bla bla) nampak nau dulu playgirl.  lolz.

lagu mengusung rindu paling feveret.  pagi ni aku dengar balik, alahaaaiiii...cepatnye aku membesor...usia dan badan besor seiringan. cettt

lagu gurauan berkasih, tak silap, lagu pertama nana achik.  woi kenangan betul lah.  kenangannya bila terkenang balik duduk aspuri.  bawak walkman pun sorok sorok.


spin ni glamer lagu lagu tu jelah pun.  lagu lain, biasa biasa tak glamer sgt.  achik dulu pun tak lah kategori hensem.  muka dia ala ala budak sekolah.  alah, tp dulu, tu jela taste budak budak sekolah pun.  ala ala muka budak jahat.  dulu tak kenal lagi hensem macam remy ishak, aaron ke apa sume tu.  kalau kenal dari dulu, bye bye mengusung rindu ke apa.  hahahahah

lagu lain malam tadi, so so jelah.

sheeda terkeluar.  no komen sebab kalau dia nyanyi memang aku tak tengok.
haiza biasa je kot.  tp sekarang dia makin lawa kot.
faradiya.  pun biasa.  suara dia tetap awesome.  tp aku suka dia bawak lagu high pitch.

ah yg lain lain tu menarik laaa pendek cite.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails