:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, September 6, 2010

hehe.

hello hello

ya ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!


banyak sgt nk diceritakan. tp busy ya hamat! on laptop, checked email, facebook. tu pun kalau sempat. kalau dah busy sangat, pandang laptop pun dah tak larat. facebook pun, kalau rajin letak status. kalau tak, diam je. faham tak busy melampau ni macam mana? macam ni lah. haha

ada nk buat entry baru. tp kena protect. kalau ada sapa sapa yg request password, aku bagilah. kalau takde pun, entry tu sebagai kenangan. kena protect, sebab amat private. aku nk kutuk habis habisan. haha.

okaylah uols, jaga diri baik baik ye. kang ada masa, aku tulis lagi. dengan gambar gambar sekali. tp...tak janji bila.

oh ye, anak anak sihat je. nk cerita sekor sekor, bergelen gelen air liur aku habis agaknya. haha.

bye bye. selamat habiskan puasa...

2 comments:

meowwmania said...

lg 3 ari nak abiskan pose, berat badan pon dah ideal sgt dah ni hahaha...

e.t.t.y said...

wow. mengancam lah aunty di pagi raya ye...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails