:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, September 8, 2010

kek office...

hello hello

kt office uols......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masih lagi bekerja uols....!!!!!!!!!!!!!

tension uols.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

banyak kerja uols.....!!!!!!!!!!!!!!

hehe. actually, ada berita baru. aku baru je transfer department dan bukan lagi PA pada sekian,
sekian lagi. sekarang jadi org HR.

benda ni lah yg aku nk cakapkan kt protect entry tu.

tp nantilah aku cerita lebih. ntah bila aku rajin kn nk taip entry rahsia tu.

cuma, aku try fikir positif bila dah tukar position ni. lepas ni, kalau nk cari kerja baru, at least ada portfolio baru kan. takdelah asyik nk mintak PA, secky je. haha.

okay lah. got to go. ada masa sikit kang, aku curi curi masa lagi.

daaaaaaaa darlingsssssssss!! missshhh u....

2 comments:

meowwmania said...

kite pon koje lagik huhu...jgn tensen2, sabo sabo..

selamat hari raya!
smoga lebaran ini memberi seribu kebahagiaan kpd kita semua, insya'Allah...

Misz Pinkie Winkie said...

lin pon kijer lagie.
tapie ingat nak cabut awal.
selamat hari raya..maaf zahir dan batin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails