:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, September 13, 2012

puting melecet. haha

assalamualaikum

masuk kerja baru kepoh nk pam.  agaknya tetek terkejut sebab sebelum ni penghisap nya baik, lemah lembut, hensem.  kakakaka...pastu terenjat penghisap sekarang kemain ganas...terus dia melecet dengan hebatnya...sampai aku down nk pam.  mula lah kena tarbiyah dengan si nani, geng mengepam kt office.  tp sorry lah..aku memang malas nk pam ketika ini...selalu bolehlah  buat 3 kali kan, tp since dah melecet teruk tu, paling koman 2 kali je.  pastu kt rumah confirm confirm aku malas nk pam sebab penat.

hari tu lepas umar raihan menyusu tiba tiba kt tempat melecet tu nampak macam darah.  eii risau je anak aku jadi dracula...hehe...

tengah pam, hari hari doa semoga darah tak keluar lalu mencemarkan susu aku....sedih je kalau susu kena buang.  banyak tak banyak susu tu belakang kira, yg pentign aku tetap sedih kalau kena buang susu tu.  ingat senang?????????????????? 

3 month...aku harap boleh bertahan ke 6 bulan, seterusnya 1 tahun dan berjaya ke 2 tahun menyusukan anak aku.

ya Allah tabahkan lah hatiku, kuatkanlah semangatku...hilangkanlah kesakitanku demi memenuhi syariatMu dan anakku ya Allah....

6 comments:

ctmah said...

Insya Allah ada rezeki Umar Raihan.yg penting u rajin2 pump ok.i pun baru jek start pump susu.mula2 tu mmg malas.bila dh nak start kerja,barulah huru hara nak pump.hoho

aTy _faRed~ said...

insyaallah..semoge dipemudahkan..aminnn..:)

aty pon pernah gak mase muler2 masuk opis mengepam...melecet sikit.mase tu baru2 nak biase kan diri ngan pam 3-4 kali sehari..:)

Syima Syaz said...

pump u buat melecet ke?

bertabahlah wahai besan.. i plak melecet sbb anak dara yg kdg2 kompius ni girl ke boy sbb dia ganas dan kelam kabut nak menetek walaupun baru 3saat hisap...

e.t.t.y said...

syima, yup i rasa pasal pam sebab avent kan ada lapik tu...kalau tak pakai lapik kurang sket sakit. tp dia tak urut aerola kurang lah sket.

e.t.t.y said...

aTy _faRed~ - agaknya baru nk kenal pam kan...takpelah, saya tabah je ni...

Noorly A Puad said...

Inginkan tip2 tingkatkan penghasilan susu, kunjungi http://mamahazeeq.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails