:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, April 13, 2011

owh, i miss him.....!

hello hello

serius, rasa sedih, rasa kehilangan, rasa rindu sangat malam ni......

najib pergi induksi. 2 minggu. mungkin 29 april ni baru jumpa. itu pun nk serahkan segalanya, borang, barang hantaran, kad kahwin yg dah siap.

lepas tu, kuarantin lagi sekali...

serius lah....aku sangat hati tisu sekarang ni.......


ya Allah, lancarkanlah segalanya. kau lindungi dia dari sebarang malapetaka alam, kecuaian diri sendiri mahupun orang lain, hasad dengki manusia lain.

risau sangat. aku bermimpi macam macam sekarang ni. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....stress!!!


i miss u....



aku cakap: aku cukup tak suka dengar orang cakap, ''ala, mula mula kawin memanglah excited. cuba dah beranak pinak kang. tau langit tinggi rendah. urm bagi aku, memanglah lagi banyak cabaran. tp tak boleh ke maintain kan perasaan mula mula kahwin dengan bila dah berderet anak??? takkan bila anak dah berderet hilang cinta dan kasih macam mula mula kahwin...??? pelik lah orang orang ni. kahwin atas dasar cinta yg sekejap je ke???

4 comments:

lovelyadibah said...

HAHA..siannyer dier berjauhan..

kalo dba,biar je ler diorg nk ckp pe pun..HAHA

Hunny Kitty said...

semoga semuanya berjalan lancar.....
ai pun rindu kat incik pinky ai....29 nnt masa nikah baru jumpe.....dah la dah banyak hari dia tak call...waaaaaaaaaaaa

dynamaisara said...

jangan hirau sangat ape orang nak ckp etty..bidas kata2 mereka dengan isi tulisan Ustaz Pahrol ni ..istimewa juga untuk kau.

http://genta-rasa.com/2011/04/11/dia-bukan-cinta-nombor-1

e.t.t.y said...

lovelyadibah - kan. kita pun mmg tak amik port pun. insyaAllah, kasih sayang tu sampai bila bila...

Hunny Kitty - alorrr lorrr lorrrr...dia tengah sibuk gubah hantaran kot. haha.

dynamaisara - kan. thanks. nk buat entry pasal tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails