:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, November 7, 2012

umar raihan : mama tak reti nk letak tajuk apa

assalamualaikum

muhammad umar raihan.......dah tak boleh letak dalam rocker dia ni dah...dulu asal bangun je letak dalam tu.  tu yg lambat sket progress nk meniarap.  skrg tak boleh dah.  letak just to sleep je.  nk main main, kena bentang toto, biar dia baring atas toto, nk telentang ke meniarap ke, sukati awak lah nak...

sebabnya mak aku cakap, dia dah mengiring ngiring nk keluar dari rocker tu.

adik aku pulak cakap, dia dah siap meniarap dalam tu.  acane tu????

so petang semalam, aku dapat saksikan sendiri peel anak aku....




tengok tangan tu.  like a boss kan....


mcm best je tengok dia baring gaya camtu  kan...mata tak berkelip pandang mama dia pegang hp...



haaaa...nk buat apa tu??????????????


dan.........................


tengok, still lagi nk pandang camera.  he loves camera much huh??


hahaha ada potensi jadi superphotogedik  mcm mama kan.... =))))


dan tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   terus jadi superman taro.....eh tu otromen kan  kahkhakahkahkah....

dah kemudian, dia dah selesai meniarap dalam tu.  tp kejap je. nangis sebab posisi tak berapa nk betul.  hahaha adoilah....

sekarang mama pening nk beli apa pulak.  tak boleh dok dalam rocker lagi dah.  lagipun badan dia dah memanjang.  tak sesuai nk dok dalam ni...pastu dia melonjak lonjak badan dalam tu lagi seriau tengok tau...

tp since dah beli tikar evamatik hari tu, umar byk habiskan masa baring je atas tikar atau toto.  golek lah dia sampai penat. cuma kena pantau jgn sampai dia ke tempat makanan kucing. kang dia ngap pulak makanan kakak & abang abangnya tu.  hahahahhaha...

baru tau...anak dah makin membesar...sobsssss...sedih apa hal kan....

oh umar raihan anak mama yg makin bijak ni, mama rindu.....


9 comments:

Veelara said...

Sama la ngn iman..xleh da nk letak tmpat2 xstabil.....

Eh.beli tikar evamatik ktne?

e.t.t.y said...

kt fb...nanti i tag tu..

Riana said...

comel giler n kelakar dia jeling2..hahaa

aTy _faRed~ said...

haaa..same ngan anak aty..!!! die siap boleh kuar sendiri lagi dari rocker nih..sadis..sekarang kene simpan sementara..

veesakura said...

haha! umar sangat la comel! hussein dah lama tak dok kat rocker dia.selalu dalam stroller i buckle up sebab die memang suka ngiring kiri kanan.tapi dalam stroller pon die nak meniarap jugak. so, skang dalam stroller dah kene buckle up.huhuhu

e.t.t.y said...

veesakura - nampaknya kena ikat jugak lah umar pasni.

MimahAjil said...

kalau dh camni mama takleh ralit dah..ade tersembam nnt

erin said...

hahaha..hei umar budak bijak..aunty gelak sampai keluar air mata tau..comel sangatlah..hahaha

Syima Syaz said...

tu diaaa dia punya aksi superman ala2 rempit tu...

tape2.. mama rasa umar seksi je posing mcm tu...hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails