:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, November 21, 2012

umar raihan : tanda lahir

assalamualaikum

sebenarnya nk tunjuk tanda kt ponggong anak.  tp apa ke hei nk tunjuk pungkok anak kan...

umar raihan ada 2 tanda kt ponggong.  warna hijau hijau.  mak aku cakap normal baby camtu.  tanda lahir yg sementara.  nanti dah besar, hilanglah tanda tu. mak aku bilang lagi, mujur tanda kt badan cucu dia ni appear kt pungkok, kalau kt muka atau tempat yg nampak lagi lah............mmm tak best lah kan.  takut pulak kalau tanda tu permanent.  alhamdulillah syukur pada Allah.  menciptakan manusia sesempurna mungkin.

anak korang ada penanda aras?  hehe..tanda lahir lah!!  kalau ada share lah kt blog engkorang!

6 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

saya ada, kat celah peha.. adik saya kat pipi. cekelat gelap warna nya. nasib kulit pun tak berapa cerah

Veelara said...

dah mcm contest, siap suh share kt blog
hehe.kite buat da entry ni,tp msih dlm draft.x publish lg...iman pn ade tnda lahirrrr.byk lak tu.grrrr.

veesakura said...

nanti kite buat entry ekkkkk.ngeeee

♥ ROS ♥ said...

Tanda selalunya wrna hitam atau merah.. My auni pun ade tnda hijau kt pggung... Tu tanda dia akan gelap lg... Hhahahha

With Julia said...

wahhh tanda lahir? ermmm kene gelebek si baby nih hahahha :)

CikNaa said...

haiyaa..jumpe pn ini blog.. hehe. hai umar.. baru ciknaa nak tgk montot...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails