:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, December 5, 2012

terlebih rajin update bloglist.

assalamualaikum

hari tu veelara tanya bila nk letak gambar umar raihan kt tepi. fine dah letak dah pun. wekkk... pastu rajin nk update blog list.

tajuk dah tukar jadi gojess momma.  eh yg belum jadi momma pun jangan risau, anda pun gojes okay.  hehe...

then kalini macam nk tukar sesuatu.  hari tu letak nama tuan blog je kan.

tapi kalini, letak nama shortform / panggilan pastu letak nama anak. sebab rasanya, anak anak blogger ni femes kot.  so senang ingat.

contoh:

ciknaa...terus ingat razin. 

gitu...

plus ramai ramai dalam list ni adalah kawan kawan dari group GBSB, lagilah kenal anak dari mak kan.  hehe.




tengok, siap letak besan.  kasi warning kt org lain, jangan dipinang pinang menantu ku itu....

hehe...

eh korang, kalau nk kita letak blog korang kt list tu, komen ek...kadang kadang terlepas pandang.  beselah...faktor usia maybe.


16 comments:

CikNaa said...

huhu.. razin lagi femes dari mak nye walopun mak lagi beso dari anak.. tQ laa sumbat name ciknaa kt bloglist..tihihi :)

ctmah said...

pasal blog semua pun rajin.dah mcm nyawa kan.hehe!nama i pun ada gak..tq etty.Alisha terpaksa cari BF lain.si farish nana tu mesti dah ramai yg berebut.ahaks

MimahAjil said...

terima kasih letak blog tak brape best sy dlm bloglist...
aish...bila ntah nk rajin kemaskn bloglist..

Veelara said...

Hahaha.i perasan smlm ade pic umar ngn bloglist tu.kang i bgtau,nnti nmpak sgt i peminat blog u.wahahaha.......


Terharu nama i ade kt awal entry ni.kahhkahhh.....


Dari,
Peminat setiamu.


Nnti letak resepi kek marble tu.mls nk google.....kbai.lariiiiiiiii.....

e.t.t.y said...

@veelara - ngal ngal ngal..lorat sama mcm nana...dengan syarat lah, kita letak resepi, u kena anta kt malim. gituuww..haha

FUZY said...

alaaaa...nk juga etty.....sy mmg bc blog awk pom..hihihihi....nk jd gojes gak

Shakina Farhan said...

nama kina xedit pun..nak jugak kan..k bai..:P

Mommy_Cha said...

hi..terharu nengok ade nama mikhail & momy cha ni. takpe zasss kita masukkan u dlm blog list kita jugak eh?...
salam kenal.
hi! lambai-lambai sambil kenyit mate ;p

e.t.t.y said...

@fuzy - okay, dah gojes dan pun...masuk sini, terus jadi gojeng. hahaha...

@kina - ala kina ada 2 blog kan. teredit blog yg lagi satu...

@mommy cha - lambaian ratu terus...

hayati hashim said...

Mommy Aisy x gojes ke?

e.t.t.y said...

@hayati hashim - of kosss gojesss....siap!!

sesemut said...

etty, out of topic jap: nak cari nasi ayam ball halal yg sedap kat melaka kat mana? ke xder yg buat ball style

e.t.t.y said...

sesemut..takde...pastu tak tau. hahahah

Aty_Fared said...

Eeaahh...sila
Komen..terkomen kat entry sebelom ni..ngeeeeee...

salmia saidin said...

ehh.. kite pun ada? hahaha.. tq. femes kah kaseh? huahuahua...

e.t.t.y said...

@Aty_Fared - hahahaha. bolehlah aty. yg ada gambar pensil tu.

@salmia saidin - hehe kaseh je glamer nok.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails