:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, December 4, 2012

umar raihan : first day at school

assalamualaikum

td lunch hour g melawat anak....

sampai je dia kt bilik belakang.  pakai baju lain.  pagi td masa tengok pukul 10 am, dia pakai rompers, ni pakai baju lubang lubang. tanya ticer, ''dia muntah ke ticer?''...ticer jawab ''dia mandi td''...aku pun owh....pastu blur..eh mandi lagi...tanya lagi

''eh tadi dah mandi kul 10 kan''

''kt sini mandi 3 kali.  pagi, tengahari, petang''

laaaa yeke....waaa mangi lah anak mama pasni...haha.

risau ingatkan umar muntah ke apa kan. dia kan suka muak muak...

masa tengok dia tu, dia tengah main ng awek najihah.  hahahah.  main tarik tarik kaki.  sian umar, jarang nk jumpa kawan.  so harapnya bila masuk sekolah ni, adalah dia teman main kan...

pastu ticer jawab, umar dah minum susu dah.  tp balance lagi 1 oz.  aishh suka tau tinggalkan susu byk tu.  susah tau mama nk dapatkan 1 oz tu.  alahai anak..andailah kamu faham.....

then biasalah dia,  nampak muka aku teruslah merengek rengek kan...amik jap, terus susukan dia.  pastu pindah bilik depan, susukan lagi sampai umar tertido.  pastu alihkan ke tilam, tengok dia tido jap, terus aku pun cahllooooo...

best gak ek anak dekat dekat ni.  agak agak rindu je, start enjin kete...g sana.  hahaha...over....

seperti biasa, moment susukan anak sampai dia tertido itu adalah moment yg terindah........


puas hati tengok dia camni...

8 comments:

CikNaa said...

amboi tebal nye tilam umar.. kat school razin, tidur dia kne meniarap..

Wawa said...

bestnye ade sekolah. kte anta pengasuh je. teringin gak nak anta kat tmpat byk budak bg annaila tu bersosial cket. hihi

Veelara said...

Bestnya.klu la cmni,kite pn nk g keje....ht pn senang kn :-)

Aty_Fared said...

Kat skul qaleef dulu pon sehari mandi 3 kali...elok ar..rase bersih jer anak tu...:-)

ctmah said...

alalala..comelnya umar.
mesti wangi jekan..
i suke bau baby.masam pun tetap wangi.setiap kali nk g kerja, i mesti cium belakang kepala Alisha..suka bau masam peluh tu..hahaha

MimahAjil said...

alolo comeinye dia...
pandai jaga diri tau mama dia keje

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

harap2 Umar Raihan baik2 je duk situ.. nampak macam okay sgt, tilam pun asing2..

Wawa Yusoff said...

alhamdulillah... pandai umar jaga diri ye. comey je tido :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails