:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, December 7, 2012

umar raihan : day 4 at school



assalamualaikum

hari hari aku tanya pasal umar raihan kt ticer...

umar raihan okay ke kak?  menangis tak?

''dia menangis bila nk susu, tido jelah.  lain okay.  kalau mainkan dia kt bawah dia suka''

alhamdulillah.....

harapnya serasi sampai bila bila...

umar raihan sesekali tido dalam cot.  sebab ticer kata dia suka berenjut.  amboi..mama tak ajar umar buai okay.  maybe sebab tido kt rocker kot.  tp kalau tido dalam cot lama sket.

mana mana lah nak.....

janji ng mama, jadi good boy.  ingat pesan mama, jangan susahkan orang lain.  jangan buat orang lain bencikan kita...jangan nangis nangis tau....

mama sayang umar raihan.  seronok bila anak dekat ng kita ni...

7 comments:

Mommy_Cha said...

:)
teringat kisah I hantar mikha dulu. cengginilah jugak. asal time lunch org lain pergi mkn, i kelam kabut nak g nursery nengok dia.
5min sekali i bbm ngan pengasuh. gitew...hover kemain tau bbm kihkih!

Aty_Fared said...

Aty pon dulu selalu pesan bnd yg same pd qaleef dulu...:-) takut die merengek2 dn buat org tak suker..alhamdulillah die mudah serasi ngn org..:-)

Vee Lara said...

Ala..xpna pn pesan cmni kt iman.nk pesan gak la....sbg psediaan

salmia saidin said...

risau gak nk antar kaseh ke nursery nnt..kat umah pun meragam teruk. takut plak dgn orang nanti xdapat nk handle dia.

Wan Afzan said...

comel la anak u.. insyaallah good boy ni.. xde nanes2 tanpa sebab..

With Julia said...

Sonok tgk umar raihan dgr ckp mommy...dia faham tau mommy ckp...moga Allah permudahkan asuhan dan didikan anak2 ;)

e.t.t.y said...

@Mommy_Cha - betul aaa...no more shopping masa lunch lagi dah..hadap anak je..

@Aty_Fared - tiap kali pandang muka dia, kena pesan camtu...

@ Vee Lara - even u tak anta anak mana mana pun kena pesan kt dia. semoga dia menjadi anak yg menyenangkan hati semua orang.

@salmia saidin- ala rasanya meragam kejap je kot kaseh tu salmia. nanti dah serasi, okay dah.

@ Wan Afzan - hehe terima kasih. harapnya mcam tu lah...

@With Julia - dia tau mama dia garang. wakakakak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails