:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, December 20, 2010

oksigen please!!!!!!!!!!!

hello hello

omg omg omg.....(aku hidup lagi ni....)

lamanya tak update..sebab tak tahu nk update apa.

takkan nk bercerita pasal stress kahwin ni...meluat pulak org baca. sendiri pun meluat, apatah lagi org lain kan. hahahha.

but 1 je kalau tengah stress tu, sentiasa tanamkan dalam hati dan fikir positif.

''takpe, once in a lifetime nk rasa macam ni. lepas bulan june, takde lagi dah. kang rindu pulak nk tension tension buat preparation kahwin''

kan kan kan.....

dan sesiapa yg asyik bergaduh nk kahwin ni...(aku lah tu)...banyakkan bersabar, banyakkan mengalah. gaduh gaduh pun, esok esok laki / bini kau jugak, bakal teman serumah, sebilik, sekatil, sekereta, semotor kau jugak!

so peringatan untuk diri sendiri juga....sabar jelah etty.......dah kau yg pilih dia!!


hahahahaha....

okay tu je lah. nanti nanti gua update lagi...


* sila baca tajuk....!!

4 comments:

meowwmania said...

okeh! gua tggu lu pnya update. HAHAHA

NaddY said...

biasalah tu etty...dugaan darah manis...insyallah nanti dah kahwin reda sikit gado-gado tu...
jeles i u know,,dah nak kawin dier...hehehhe

lily lotus said...

percayalah. nanti mesti rindu time gini. so hayati the moment :P

e.t.t.y said...

mm - gua hari hari harap lu update. haha.

naddy - ala yeke? takpe, kang tunggu kad dari i ye...kita jumpa nanti.

kak lily - hai kak! tu lah, tengah ^enjoy^ lah ni. haha padahal dah stress gila.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails