:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, September 28, 2011

film review :: bini-biniku gangster

hello hello

sapa dah tengok, angkat tiak masyam!!!!! best tak best tak?

aku bagi 6 out of 10. harharhar.....* eh kira baik lah tu kan.

setakat nk hilangkan bosan kt rumah, nk kurangkan kepingan agong dalam wallet, sila lah pergi. tak paksa.

bagi aku, cerita ni naik serinya sebab yana. sam tu biasa biasa je bagi aku lakonan dia kali ni. intan tu lagi lah, baik tukar pelakon lain kot. hehe. tp 2 orang kaki yana tu best.

paling tak best, si gemuk tu. eiiii menyirap je tengok!

tak tau kenapa, aku suka lakonan yana! sweet je. dia pandai berlakon watak gangster, dengan watak isteri yg ala ala baik gitu. ate dah nama pelakon kan. suka suka.

TAPI..............!!!! ada part yg paling menyakitkan mata. kalau takde part ni, confirm aku suka sangat sangat. part yg dalam masjid lepas sam & intan bernikah tu. boleh dia jerit dalam masjid siap angkat intan???? ah aku tak boleh terima part tu. kata lah aku kolot ke apa, bagi aku....kita kena hormat bila berada dalam rumah Allah kan. siyes masa tu aku tercengang, lepas tu aku pandang suami aku, terus geleng. part tu je yg spoil kan cerita.

harharhar.....


okay tu je. sekali lagi, aku suka watak yana! sekian!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails