:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, September 5, 2011

meriahnya raya [gambar raya tahun ni]

hello hello

gambar raya tahun ni, belah tampin je. sebab family aku, mana ntah camera. lantas semua orang malas bergambar.


salam mintak ampun dari hujung rambut ke hujung kaki konon. petang tu gaduh lagi. wakakakaka...tp sebenarnya, aku nak minta maaf dengan suami siap nangis nangis tau. tp masa bergambar tu, mood punyalah suka hati riang ria, ntah mana plan nk nangis. camera dorang boleh self timer shoot 3 kali tu kan, haruslah bergambar secara pukal. terus happy...yeay!!! raya dah...hehe...


haloh haloh....sweet je PIL aku ni...


haha, over. my turn pulak. ecey cey..

so masa salam salam tu, tak formal macam duduk atas sofa semua tu. just berdiri salam salam peluk peluk bagi duit raya. eh tak bagi pun, dapat je duit raya dari ayah. suka!!! dah kawin pun dapat duit raya kan. dari bapak mertuaku pulak tu...oh heaven...

kemudian salam najib, dialog ''selamat hari raya sayang, maaf zahir batin''. tu je. wakakakakkakaka. najib cakap tu je??? lain???? dengan selamba aku jawab ''tu jelah. hahahahhahaha'' malu kot nk cakap bla bla bla siap nangis nangis kan. padahal tu memang impian aku...kahkahkah

sebenarnya, tengah bersiap dalam bilik dah wish, minta maaf. tp macam gurau gurau lah. masuk kereta nk ke rumah wan, minta maaf lagi sekali siap cakap kt telinga dia ''selamat hari raya by. i minta maaf zahir batin kalau banyak salah dengan u''. serious, nk nangis kot bila cakap bersungguh sungguh. kalau bla bla bla lebih lagi, confirm habis make up! hehe.


over betul suami siap nk peluk peluk bagai...sayang sangatlah tu.

hahahhaha larikkkk nanti ada orang jeles ingat aku sorang je ada suami.....wkakakakakkakakakakakakka....



masih berdua. berdua denganmu, pasti lebih baik....ish ish ish...


kat rumah wan.


dengan adik ipar & cousin dari singapore.


tukar tudung dah. panas.


family singapore berbusana pink. family in law berbusana purple. together with uncle, aunt, cousins MIL's side. sorry tak ingat nama.

okay tu je. gambar pertama di tahun pertama yg pertama kalinya....

pictures credit to syam si adik ipar. thank you.





2 comments:

aTy _faRed~ said...

suker ar gambar2 yang kat atas tu.. comel jer semua...;p cantik warne pepel..!!!

Cik Puan Mimi said...

selamat hari raya~ cantek berpurple dia :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails