:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, September 28, 2011

film review :: hantu bonceng

hello hello

* cerita ni dah habis kot, baru nk publish.

agak menyesal tengok. sebab tengok hari sabtu bila ntah, lepas tu keluar kt astro first. eh rumah aku mana ada astolo. tapi boleh tengok kt youtube.

masa tengok kt youtube tu...macam..................alahai...nasib lah tengok dengan suami, tak lah menyesal sangat kan.

aku bagi 5 out of 10. hehe.

starting je best, bila hantu tu dah hilang, start pulak juliana tu duduk rumah zizan dah tak seronok dah. kira yg best part ada hantu tu lah. tp aku tetap tutup muka. hehe.

watak paling best, jue aziz. owh aku suka scene

''baby baby baby'' zizan
''BABI!!!!!!!!!'' jue aziz.

=)

kira bolehlah cerita ni. lawak je lah kan. ketepikan motif pengarah buat cerita ni. takde motif. cuma motifnya, menggelikan perut penonton. tu je.

oh ya, pasal scene zizan yg over tu, memanglah agak keterlaluan kan. pengarah patut lebih alert. ni main sebat je apa org tu nk sebut. sama macam dalam cerita bini-biniku gangster tu. main taram je scene menjerit dalam masjid. ntah pape pengarah!

keluar panggung aku tanya suami ''lawak tak cerita ni?''
suami jawab ''lawak je''. nasib baik.
tp tengok baik baik, aku tanya lawak ke tak kan. tak tanya best ke tak. kalau aku tanya pasal best, mesti dia jawab................''bolehlah labu''.

haha.

1 comment:

Rosmawati Yusof said...

Betul tu, agama kita junjung tp klw dah dibuat lawak...mana letaknya agama tu... ada masa kita gelak, ada masa kita seriuos...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails