:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, October 17, 2010

colors for your perfect wedding!

hello hello

saja je buat ni. kot kot tema magenta tidak diterima masyarakat setempat, boleh pilih lain. aku rasa, warna tu warna warna yg common. tp, biasalah. ada nama nama dia sendiri. dapat nama nama warna tu dari sini.


semua gambar adalah ehsan dari google. terima kasih kerana banyak membantu. sayang dan cinta google. * ingat tak dulu lagu SAYANG IT??? =)


BLUE VIOLET

lebih kurang purple kan?? okay lah violet pun violet lah. tiba tiba teringat lagu ungu violet. hehe.



CRIMSON

merah. tp macam merah bata pun ada gak. cantik.
dulu nak buat merah. sebab dulu macam rare. tp sekarang, orang dah berani nk pakai merah. orang dah tak kisah tentang warna kulit sesuai ke tak. asal kan berani dan yakin, semua nampak cantik.




DEEP PINK

pink dia nk kearah merah. pekat sikit.




FUCHSIA

ni pun ala ala magenta gak. ada lagi satu. nama yg lebih kurang, warna pun lebih kurang. aku ingat salah eja. rupanya memang ada warna tu. scroll bawah pehlis.





FUSCHIA

kan?? lebih kurang je.




HOT PINK

yang ni, shocked pink yg tak terlalu terkejut. hehe.



nampak elegan hitam + hot pink ni kan. urm.....


LEMON

aku taip lemon, dia keluar gambar ni. yelah dah lemon kan. senang cerita warna kuning lah. kuning dia yg jenis terkejut tu.



macam lain kn dengan kuning diraja. ntah. ke sama je??


LIGHT BLUE

biru laut sudaaaaa...aku tak minat biru. in fact kalau aku pakai baju biru g office, rasa macam lemau je....tp aku minat turqoise. lain kan?




MAROON

aku taip maroon, dia keluar maroon 5. hahaha.



pun nampak elegan. oh gown tu sangat cantik okay.


MID NIGHT BLUE

apa jadahnya ntah letak mid night. sebab warna kelam kot.
letak biru sudah...dark blue lebih tepat.


tp gambar ni macam warna violet kan.


OLIVE

first time dengar color olive. macam tak percaya warna ni wujud. bila google, oh hijau rupanya.




PEACH

sweet and soft.


SALMON

pun sama. aku taip, dia keluar gambar ikan salmon. bila belek betul betul, warna dia seakan ikan salmon atas sushi tu. warna dia pun seakan akan peach, pink gitu.

tp kalau ko nk glemer lebih, bila orang tanya tema kawin ko apa, ko jawablah ''salmon color''
glamer habesss....




TEAL

ini bukan turqoise. ni kaler teal. masuk dalam warna kebiruan juga.





TURQOISE

ni baru turqoise ye kawan kawan. warna ni agak terang berbanding dengan teal tadi.


aku sangat suka tema turqoise ni. kalau kaler magenta tidak diterima, aku pilih turqoise kot. dan aku akan pastikan, betul betul turqoise. bukan biru laut.



sebenarnya, warna adalah lebih kurang. cuma mungkin ton dia terkurang, terlebih.

kalau korang nk tengok lagi menyerlah warna dia, google google lah ye. ni dapat pun, yg mana dan je sebab broadband celcom buat taik dgn aku. haha.

nanti kalau aku jumpa warna lain, aku share ng korang eh.

so guys, whats your color????

1 comment:

meowwmania said...

saya nak kaler kali bley? ngeee....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails