:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, October 3, 2010

qila kawin ~ rembau...

hello hello

okay, hari ahad yg mulia ni, mari kita ngedet ngedet blog. sambil ditemani anak anak yg dah wangi. cuma adik je masyam lagi, tp takpe, bau jantan. hahaha. Cat Pictures, Images and Photos

ingat mandikan kucing ni senang...tak penat?????????????

rasa, mandi wajib lagi sap sap soi tau. haha.

selalu mandikan siap keluarkan carrier. kasi masuk dalam tu, blow dari luar. tp kalini, direct blow. wow!!! masing masing behave. takde nk ngelejat cam selalu. tp turn adik, masuk carrier kot. dia tu tak mo bagi kerjasama wonder pet betul.

okay, back to track lah. cite tawen tawen.

aqilah....selamat pengantin baru. smiley love Pictures, Images and Photos

disebabkan venue kt rembau, den mintak tolonglah dengan cik najib den tu. alhamdulillah, nk dia tolong aku bawak ke sana, jumpa kawan kawan. thanks bro...I Love You Pictures, Images and Photos


tp siot je, gerak dari rumah pukul 230 kot. sampai sana pukul 33o. atenya, kau ingat kenduri kt rumah. ni kt dewan yang oi. dah siap lipat lipat meja dah.

aku siap gurau gurau dengan qila ''eh qila asal ko kawin takde orang datang ni?''
hahahaha padahal orang dah balik, dah boleh pergi open house yg lain pulak. siyes. tinggal aku je kot. mencemar duli betul.LOL Funny Laughing Laugh Smiley Smilie Smileys Smilies Icon Icons Emoticon Emoticons Animated Animation Animations Gif Pictures, Images and Photos


geng aspuri convent teluk intan. tanpa yana, ijah, farazura dll..
mana korang haaaaaa????????????

dari kiri, fazilah, aku lah of kos, dina, rini & danish.

fazilah tu, aku kawan sejak darjah 1 kalau tak silap. tak pun dari tadika. yg lain, dari form 1.


yg berapa kerat ni je pun, havoc gak lah. ingat kan dah matang, perangai berubah. rupanya tak jugak.

terharu rasanya sebab rini nk tunggu sampai aku datang. padahal danish dah meragam. yelah, budak kecik kan. thanks rini & husband. I Love You Pictures, Images and Photos * terharu tak??

jumpa pun kejap je. dalam setengah jam tu. sembang pun mana yg dan je lah.


suka aku tengok warna hitam & kelabu ni. qila pun cantik. orang nya putih ye dak, pakai apa pun cantik.
aku putih lebih bedak je...smiley Pictures, Images and Photos


budak tecik ni kan, tak kisah sapa dukung. hulur tangan je, terus nk berdukung. oh ye, masa dia kecik dulu, aku tak berani nk dukung. hehe. dah ngantuk sangat, kt bahu aku sedap je danish landing.


so far, rini & qila je yg dah ke alam lain. jadinya, kami lah anak anak dara pingitan yg masih belum laku. kakakakakkakkaakka. belum laku katanya. smiley Pictures, Images and Photos


okay fazilah, berjaya kita nk nampak kurus. gambar sebelum ni, aku buang ye. wahahahaha. tak mengaku dah gemuk...wek wek!! smiley Pictures, Images and Photos


yezza, cantiklah pose ni. selim melim kita ye fazilah. smiley Pictures, Images and Photos


pose ni lagi best. tak sia sia aku menyorokkan diri di belakang dina. hahahahahaha. dina ko macam tak kenal aku kan????


eye bag yg ketara.
do i care????
kihkihkih...Crazy Smiley Pictures, Images and Photos


qila dah balik masa ni. siap sedia nk tido. eh tak....
hahaha.
dia laki bini nk outdoor shoot. so rehat dulu sebelum ke seremban.


macam dah lama tak bergambar dengan peace...okaylah mari kita buat....smiley Pictures, Images and Photos


masa ni aku cakap ''okay next please, buat muncung pulak''
eh, jadilah muncung muncung ni. siapa kata tak jadi. tengok gambar tu betul betul.
fazilah of kos. dah siap sedia dah muncung nya tu.
aku. biasalah menyorok di belakang telapak tangan sendiri. sebab buruk buat muncung tapi masih ada hati nk bergaya muncung. stylo derrr...
rini lagi lah. berselindung di sebalik badan anak sendiri. padahal kt belakang tu dia dah sedia dengan muncung dia. haha.

dan kami berpisah sekali lagi. entah bila nk jumpa, tidak ketahuan.
sob sob sob.

paling geram, time nk pergi tu bukan main lambat masa berjalan.
cakap kt najib ''eh bila kita nk sampai ni. jauh sangat ke? padahal kalau kita jalan kt sini, cepat je sampai seremban''
yg fazilah, asyik asyik sms aku. tanya kt mana.
adoi tertekan....!

bila nk balik pulak, aishhh, kejap pulak rasanya!! rasanya baru keluar simpang rembau tu. tiba tiba dah sampai melaka.

betul lah masa ni memang mencemburui selalu. ahaks...

ehem ehem. perasan tak tudung i uols???????

dalam tak suka, tak berani nk cuba tudung indon, dah berhelai dah koleksi aku....smiley Pictures, Images and Photos

ni beli dari ainil. nk link fb dia. mahal sket, tp memang terletak. cantik lah.

sebab beli kaler shock pink ni, terus nk matching kan dengan baju putih tu. padahal tu baju lama kot. mak terkejut tengok aku iron baju lama. mak siap tanya, ni kawan yg mana? kalau kawan uitm, confirm dorang kenal baju ni.
aku jawab, takpe ni kawan convent, dorang tak pernah tengok baju ni lagi.
hahahahahhaha.

tp so far, kalau tak beli kt ainil, aku beli kt farazura. dua dua cantik. hehe. support kawan koooo...nanti dorang kasi diskaun. kahkahkah. ehem

3 comments:

meowwmania said...

amboii meriahnya dia ber camwhore, pinknya mak etty wewitttt~

peluk syiom utk si bushuk masham muahh!!

etty said...

ehem ehem...biasolah...
nama pun mak etty kan..

dynamaisara said...

ooowwwwhhh..kenapala ko tayang muka haku nih??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails