:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, October 30, 2010

aku nk jugak....!

hello hello


orang nk kahwin, tp bagi short notice, kelam kelibut lah jawab nya. nk tunggu final decision dari wali wali, moh kita buat persedian lain. kalau tunggu jugak, alamat tak jalan lah yg lain.


tengok tengok majalah...sebab nk cari contact number vendor. tp rasanya, once vendor tu dah masuk majalah, lagi lagi pesona pengantin, service charge dorang lagi mahal kan. takpelah, tak hire dorang, kita ambil idea sikit sikit kan.

lagi lagi aku plan, nk tempah baju nikah. baju bersanding tu, sewa je lah. tak kuasa nk tempah, simpan sendiri kan. tu pun, ingat nk sewa baju baru. kt melaka ni ada butik yg buat baju baru, tp dia tak charge lebih. tu yg ingat nk terjah butik tu nanti nanti.

then aku nk baju nikah tu, boleh pakai next time. tu pun kalau badan tak mengembang lah. haha. * takut bila dah kahwin makin kembang semangkuk!

belek belek, ni je majalah yg aku ada??? punyalah berpuluh puluh investment aku buat dulu, ni je tinggal??

rasanya dulu, sebulan mesti habis beratus $$ beli majalah. urm, masa dok umah kak ijan dulu kot. lepas pindah flat, rasa mcm malas sebab menyemak rumah. oooo agaknya byk tinggal kt rumah kak ijan lah..


hari tu propose kt najib nk buat tema pink purple. nk exactly magenta, mcm tak dapat je. jom kita tukar pada pink purple.
dia memekak ckp tak cantik. geram je aku. sampai bergaduh kot cerita pasal warna ni. dugaan betul.

bab dugaan, hoh, tak payah cakap. tp yg bestnya, kalau merajuk ke apa, takde nk lama lama. sebab terfikir kot, gaduh pasal benda kecik, esok esok dengan dia jugak aku nk kawin. haha. gaduh malam, pagi dah okay.


okay, warna tema please etty....!!


buka balik majalah. cari baju, tema, hantaran yg combine pink purple. sebelum tu najib pernah cakap, instead of pink purple, baik pink biru.

okay fine. aku jumpa!


aku mms kt dia. dia kata okay, cantik. aku pun juihkan bibir bila dia sms ckp cantik. bluwek...


finally jumpa pink purple. mmg camni yg aku nak. tak silap aku, ni hantaran serina chef wan.


mms kt dia. then, dia cakap cantik jugak....arhhhh....kan i dah cakap, mesti cantik punya....


ni sceme color yg aku jumpa kt web mana ntah.

korang bayangkan, aku ng najib kt tengah tengah. family lelaki pakai purple, family aku pakai pink. kan harmoni je kan....

najib kata family dia tak nak pakai pink, so fine. family aku gedik kot kalau bab pink ni. tak kisah pun.

aku rasa, najib ingat warna terang yg aku proposed kt dia. tu yg dia tak setuju. so bila aku mms gambar light pink purple tu, baru dia kata okay.


ni pun satu contoh aku nk bagi kt dia. anggap badan kek tu, ktorg. sebab ktorg nk pakai baju putih je. yg warna warni tu, biarlah family yg pakai. erm, tp hari tu najib proposed, suruh pakai baju cream. alaaaa, aku tak minat kot cream...


ooooooooooooooooooooooooooooooooohhhh. aku betul betul nk tema pink purple tu.....


pehlis lah sayang......

2 comments:

meowwmania said...

mmg shantek la pink purple tuh kan mak etty kann...

e.t.t.y said...

kan kan kan...kenapalah bakal pengantin lelaki tu tak nampak betapa cantiknya warna ni eh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails