:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, October 31, 2010

hip hip horay.

hello hello

my oh my.....dari mana nk start ye cerita. ada cerita best, ada cerita tak best...urm....tak best dulu lah.

1. cerita tak best ada satu je. memory card hp corrupted. apa jadahnya ntah. td masa kt asrama nadiah, elok je aku tangkap gambar dgn najib. sekali, kt rumah, semua gone!!! tension kot. dah lah tadi pakai tudung baru beli kt fara, cantik cantik, sekali tak boleh nk tengok. nasib baik beli hp yg original, so boleh check kt mana mana kedai nokia. thanks yang!!!

cerita best!

1. ada yg lagi best dari yg nombor 1 ni, tp since dia berlaku hari sabtu, so aku letakkan kt list nombor 1. hehe.
semalam vet call, bagitau my turn will be on monday. esok..yippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! seronok nok. tp tak seronok gak bila fikir, mana aku nk letak anak bujang aku yg 2 ekor tu. carrier ada satu je kot. hai lah masalah. ada je kt mana mana kn. tp takpelah. at least satu masalah besar dah hampir selesai. urm....lepas sunat, dorang akan back to normal ke cm dulu? yg tak gaduh, yg sentiasa berbaik baik???



2. ni kan...malu sebenarnya nk cakap, nk bagitau. aci tak kalau aku skip cerita ni? hahahahahahha. ahhh tension pulak. tp tangkap gambar bukti, sekali tak boleh transfer kt laptop, tak boleh bluetooth. tension tension tension.

eh kata nk cerita yg best, kenapa tension ni? haha biol dah etty ni....

urm....sebenarnya...wedding ring dah beli.....!!!! tu je. haha. gambar bukti takde. kan aku dah cakap tadi.

say thanks to habib jewels yg buat jualan gudang kt mydin, mitc melaka td. ahhhh...tension gak bila yg berkenan, takde saiz. nasib baik seumur hidup aku, tak pernah ada dream wedding ring. kalau tak, tambah 2 jam nk memilih. td pun kesian kt abang tu layan aku sorang je sejam lebih. urm, tunggulah bulan 6 kang ye. semua boleh tengok.

beli cincin kahwin, cincin risik belum beli lagi. the actual date pun belum confirm lagi. hehe.

skrg cincin kt najib. tp sebelum najib balik tadi, gatal ckp nk pinjam seminggu, nk pakai. amboi amboi...gatal suda...

at first cam fikir, wedding ring biarlah najib yg belikan. up to him nk design camne. tp since ada jualan kt habib, pilihlah sama sama. so skrg, cincin risik, up to him. tp mcm susah je. jari aku saiz 14 kooooooo....

ko tau, td ada yg cantik gila. aku suka!!! sekali saiz 13 je ada. mmg lah muat, tp terasa ketat. tak best. kata nk pakai lama kan. reject reject reject.

bila dah penat, pilih 2nd choice...saiz 13. boleh pulak aku muat....sabar tak sabar lah kan.....!!! yg first choice tu, memang cantik lah. pilihan najib jugak.

tp taste aku tak sama dengan taste dia. dia suka yg batu satu. aku suka batu banyak banyak. batu satu yg aku pilih besar. rm11k. sila telan air liur. satu lagi, rm24k. haaa telan banyak banyak sket air liur tu.

aku senang je. asalkan cantik. sebab nk pakai lama kan. dan aku consider jugak harga dia. even cantik, aku suka, tp kalau aku rasa mahal...aku takkn pilih. aku beli ikut budget bf aku, walaupun dia kata dia tak kisah. lantaklah. aku memang suka beli yg cantik, tp murah.

yg tadi tu, aku rasa okaylah. lagi lagi dapat diskaun kan. perghhhh....okay okay.

ingat tak sebelum ni aku ada post pasal tips cari cincin & ini? haha, beria letak tips, alih alih tak pakai. ke habib jugak aku...hahah. lempang lah, tak kisah.


takpe. yg penting. satu hal penting dah selesai. tp banyak lagi yg berdereeeetttttttttttttttttttttttttttttttttt kt belakang ni. haish...


bye...nite.

2 comments:

meowwmania said...

wahh da beli cincin ekk...nak nengokkk!

e.t.t.y said...

vavava....nanti dtg lah masa menikah, bersanding. baru boleh tengok...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails