:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, February 11, 2013

Corelle murah? Nah!!

Assalamualaikum

Seperti dijanjikan, aku share mana tempat aku beli corelle.
Tapi xmau lah bagitau berapa harga aku dapat kan. Tu pandai pandai korang bermanis mulut, berlembut lidah kan.
Tapi, aku jamin kt sini memang harga termurah kt pasaran. Bapak mertua aku yg super gilakan corelle pun cakap ni harga memang gila! Gila murah! Sikit lebih kurang harga langkawi lah.
Aku cakap murah untuk set square tau. Set bulat aku x tau. So kalau nk bulat sila survey sendiri. Aku yg malas ni pun rajin survey tau!






Ktorg cash on delivery (cod) sabtu lepas. Kalo cod ni kita bley belek satu satu. Kot ada defect kn, bley mintak tukar atau mintak kurang sket. Hehe

Suami aku adalah sgt cermat. Kalo beli barang,silalah bg kt dia untuk check koyak ke apa. Ala ala QC gituw!

Dala malas nk cakap panjang.

Korg bley tengok kt - jeng jeng jeng

Fb - malaysia corelle store

Aku post entry guna phone so xdapat link. Taip je kt fb, kuar punya.

Owner sgt senang nk nego. Pandai korang mengayat, dapat lah diskaun. Tapi kalo x dapat diskaun, jangan marah aku. Marah diri sendiri sebab x belajar mengayat dr aku dulu! Haha.

Okay, selamat shoping corelle!

posted from Bloggeroid

1 comment:

Asz Miza said...

wah wah wah wah...lepas ni boleh i bercorelle..kiki..tp tggu la ada umah sdrik..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails