:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, February 6, 2013

Corelle!!

Assalamualaikum

Berjaya goda laki suh belikan set corelle. Adalah rezeki lebih sikit kan, aku pun apa lagi. Kui kui kui!



Weols dapat ni as a gift masuk rumah baru dr sil. So sekarang misi nk tambah set yg sama.

Kegilaan aku sekarang.

Org lain gila dgn tupperware, aku corelle. At least aku masuk gak kategori mak mak yg suka pinggan mangkuk ni kan. Haha.

Masa kt langkawi x dan pun nk survey sebab tak cukup masa.

Dan apa yg aku dapat ni, memang termurah kt pasaran online.

Nanti dah dapat aku share ye. Pastu aku share gak mana aku beli. Insyaallah.

posted from Bloggeroid

8 comments:

afisya afida said...

haha i pun suka jugak bab-bab pinggan mangkuk , tupperware bagai .

hayati hashim said...

kt mna bli etty? gtw la.... nk beli gk ni, yt dh pencen tupperware.. hihi.

ctmah said...

nipis tp sgt tahan lasak.last time i dapat 1 set as hadiah kawin =)

Asz Miza said...

i xpernah dapat..hahaha..tapi one day bila i dah pindah umah sendiri i nak beliii//muahaha..skang tumpang umah parents..nak beli pun tah mana nk simpan..klo pakai sayang..padahal kedekut..haha

CikNaa said...

ciknaa sejak2 suami nak duduk sekali ni teringin jgak nak beli mende gini..tp mahal nye la.. mintak ngan mak kt kg jela :) kompem tak bagi nye.. huhu

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

cantik nya!

With Julia said...

wauuu corelle...mmg glamor itu jenama...wahhh hati sudah jatuh cinta mmg nak satu set lengkap gan teko bagai...wahhh gitu!

puansazusarin said...

nak taw nak taw...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails