:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Tuesday, January 25, 2011

darah manis.

hello hello


i nak kita enjoy dalam tempoh persiapan kawin, time bertunang ni. i tak mau kita gaduh gaduh besar waktu ni macam orang lain. kita janjilah sama sama, we wont hurt each other, respect each other. i love u by....~etty


yes, aku dah penat gaduh. kami nk merasai darah manis ni dengan kenangan manis. sekali seumur hidup je merasa jadi tunangan orang.


terima kasih sebab bagi peluang kt kami genggam gelaran tunang. walaupun dalam keadaan yg serba ringkas, bukan macam orang lain =)


semoga ikatan ini diberkati dan dipermudahkan segala urusan....

2 comments:

meowwmania said...

aminnn....

amin kan doa mak etty ;)

ettymelladikboy said...

amin...terima kasih aunty mm...tayang dia...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails