:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, January 1, 2011

pujangga pernah berkata....................

hello hello





dah lama tak rasa jiwang jiwang, keluarkan kata kata pujangga dari hati sendiri. dulu masa sekolah, rajin perah otak keluarkan ayat yg best. bukan apa, dulu akhir tahun mesti ada buku sain sain kan. semua berebut nk keluarkan idea best best tulis dalam buku tu...

tiba tiba, terdetik nk cipta ayat sendiri.

datang dari hati.

terus aku sebak bila dalamkan maksud tu....

hurm, bak kata kakak office yg teraniaya, siapa yg makan burger, dia yg rasa kenyang kan.....

biarlah...hati aku yg sedih...


anyway.....selamat tahun baru.


kt facebook, beratur ucapan happy new year..masa awal muharram dulu, takde pun beratur banyak macam tu....biasalah....


semoga hari esok, lebih baik dari semalam....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails