:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, January 1, 2011

nikah theme - tiffany blue & .............?

hello hello


sebenarnya aku tak suka biru. kecuali turqoise. =)

tp sejak tengok gambar elyana nikah hari tu, terus macam omg omg, nk kaler ni....!!!

terus cakap kt najib ''kita buat tiffany blue nk tak?''
terus dia google, dia jumpa [sceme colors ni]....dan bagitau aku.

yes, ura ura macam setuju lah kan.

tapi, aku tak suka kot stick pada 1 warna je. contohnya, baju nikah TF, aku tak sukalah semua
eg: hantaran, baju bridesmaid, baju keluarga pun TF kan.

so aku nk cari warna yg matching dengan TF. dapat 1 warna pun kira okaylah kn. aku memang suka warna warni ni. hehe.

so aku dah google. semua gambar dari google image. ohhhh, i sayang u lah google.....


TF vs YELLOW
ulasan: macam cun. sebab aku ingat nk bagi hantaran kuning kot...
hantaran untuk king of my heart, okaylah kuning kan.....kan kan kan...


TF vs RED
ulasan: cantik, tp terlalu garang sebab nikah kan. nikah kn patut suci, mulus, tulus...
cehhhh...


TF vs pink
ulasan: terfikir gak pink ni....tp....etty boleh tak out of pink?? asyik pink jee kot.


TF vs WHITE
ulasan: oh...sangat suci murni, tulus mulus....tp tak nampak macam plain sgt ke???
* haaa, aku mmg banyak songeh!


TF vs BROWN
ulasan: ni confirm confirm dapat bantahan dari orang ramai. hahahaha.
tp pada mata aku...dah cun da ni


TF vs FUSCHIA - ntah betul ntah idak sebab ada 2 ejaan fuschia ni.
ulasan: pun dah cantik. tapi kang, nk bagitau tema ni kt orang kampung, kena cakap ala ala purple lah kan...hehe.



fikir hantaran lagi satu buat pening. tak tau nk pilih kaler apa yg best. tolong lah jangan pink etty.


kejap berangan, warna itu cantik. kejap lagi fikir, warna yg ini pulak....


pehlis....idea...come to mama!!!!!!!

2 comments:

R-YuzSha said...

i think it would b a wonderful theme...

veesakura said...

love tiffany blue n yellow or brown. but my fiancee mcm x suukeer.huhu. gudluck on your findings ya! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails