:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, January 21, 2011

kasut kahwin / wedding shoe

hello hello


hari ini nk tulis blog pasal kasut kahwin. sebab tadi cari sandal, ternampak kasut gila cantik murah terbabooooom!!! so terus excited nk update blog. vavavava....*alasan terbaik...


plan aku....aku nk pakai kasut merah! sebab dress aku warna putih. so nk enhance kan sesuatu part. so kasut lah best kan.

design kasut mestilah mahu yang over gojes. tp murah. hahahahahah. gila lah etty ni, nk yg murah je, tp nafsu orang kaya!

sebab......kasut tu mestilah berinci inci tingginya. * of course, nk saingi tinggi najib. mahu tampak langsing. kehkehkeh.

banyak kt blog b2b, ramai yg custom made kan kasut tu. hantar kt designer kasut. oh my girl, aku tak mampu k0t. beratus kot benda tu.

so disebabkan aku tak amik port pasal kasut tempahan khas tu, aku tak ambil link. sorry ye...

okay...go go gojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessss!!!



pakai pump??? cantik. tp kaki aku jenis tak sesuai. cepat sakit. tu sebab aku tak pernah ada fullshoe @ pump ni. beli mahal mahal, alih alih aku bagi orang atau letak je dlm kotak balik. =)


gojessssss okay....aku suka ada brooch tu...simple yet elegance....


yang sebenarnya, td masa lunch terjumpa satu heels tu. ya ampun.........cantik gilssss....simple je design dia. tp sangat gojes nk mampus!! haaaaa, tau tak betapa cantiknya siap dah mampus. hahaha.

tapi...............................................ilek pocik warna merah.....dey...kenapa takde merah???

warna putih dan hitam je ada.

guess what berapa harga dia?????

rm29.90. *jenama cikai je, but its okay.

ternganga tu. tutup mulut tu balik!

aku fikir, kalau aku beli tak pakai pun takpe sebab murah. yelah, kasut tu tinggi gila. maunya terus bunting pas kahwin, bila aku nk pakai kan. kihkih. okaylah, reason lain, aku memang dah retired dah pakai high heels. aku lagi suka wedges. * faktor umur????


then, kalau aku insist nk pakai merah, takpe je kan kalau beli putih. buat kasut nikah!
lagipun, aku make up kt rumah aku, event nikah kt rumah waksal aku, so adalah moment pakai kasut gojessss tu kan...ehem ehem...ada bau bau je cm nk beli kan.

yes minggu depan dapat gaji, aku beli! najib pun kata terpulang. ala sebab rm29.90 je. cuba kalau rm290.90, mau terjegil bijik mata!



oh man...melted.....aku suka yg terbuka sikit depan tu. memang aku suka! korang, kalau terjumpa kasut camni warna merah, beli kan ye. ngehngehngeh.


ni pun sama. tp nk worth rm29.90. boleh tak???


ini kalu pakai then duduk atas pelamin, cantik gila.....sebab masa duduk tu kan, macam nampak kasut kan....wow!!!!!! tp tak suka lah sebb open sgt. ada tali kt depan tu je, memang aku tak selesa.


ni pun.....la hai.....
haaaaa, camnilah rupa kasut tu....tp bukan pump. tiba tiba dah lupa design camne.

tp diamond tu kt belakang. juntai juntai lagi...sangat cantik dan gojesssssssss~~~


ah tak kira.....
aku tak sabar nk pangkah lagi dalam list aku tu...
tak sabar nk banyakkan resit dalam buku kahwin aku...........................



tak sabar nk beli....




tak sabar nk kahwin. * eh tiba tiba....




bye....*senyum meleret.....

11 comments:

mobile spa said...

slm!hehe cantek gile kasut!murah plax tu!!waa u ade mention brides2 ni pegi custom made shoes diorg kan?kat ne ye?ade link x?
aku nak kawen ni, tapi xreti plax pakai heeellls:( baru 2 tapak dah terpelecot..kene wedges jugak..ade ke?huu..any ideas?sharing2 yek:P

Sweetalk2u said...

kt mna eh jual kasut2 ni??
i likeee... <3

pisangkunen said...

i pon tgh cari kasut boleh tak email i mane nak cari kasut2 nih ? murahnyaaaa.

nurulain.mohammad@gmail.com

sha said...

CANTIK! kt mner ley dpt? tlg email sy. TQ very much.. ;D

shahidah.na@gmail.com

Cik Bahgia a.k.a Zet said...

29.90????

nur hidayah said...

hidayah - ad fanpage fb x?...

u bli kasut tu kt mna?...ley bg taw x...i ngh cari la tok my wedding....tlg email i k....TQ so much...

hidayah.sani.90@gmail.com

aku said...

eyy..kat mane u beli nii..nak jugak..tell me la.. akuhani25@gmail.com

no air said...

aah..i pn nk kwin bln 12 ni..kt mane u beli kasut ni? murah dan cantekk x hingat..emel address kedai bleh?i nk yg cantik tp murah2 jer...hahaha..
noairn@yahoo.com

Nik Rozawati Nik Rusli said...

visit my fb..gedung kasut Malaysia.
Uright Collection on FB kkkk

nadisa wani said...

salam... kt mne ley dpt kasut2 ni ye? suke sgt diamond kt blakang tuh

nadisa wani said...

boley emailkn kt sy kdainye di mne??? wedding sy sabtu ni... ngeh ngeh... nadisa.saidin@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails