:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, January 10, 2011

so far.

hello hello

alhamdulillah...pencarian yg besar besar hampir dah selesai....lega gila.

1. mua [make up artist] - deposit booking dah bayar last week. senang sgt berurusan dgn mua ni...harga pun not bad. siap nk suruh asmida hire mua ni jugak.

2. op [official photographer] - najib dah bayar deposit. harga pun, not bad jugak. lepas kahwin kang baru review sapa op aku eh. haha.. *tak best siap ko yang!

3. last week, jumaat dah jumpa mak andam. eh camne boleh panggil mak andam sedangkan mua amik ng org lain. hahahaha. panggil apa apa jelah labu....design dah bagi, tunggu dia panggil fitting je. sebab cik idah cakap, taylor, eh ko ingat taylor swift ke??? tailor lah. tailor tu kt seremban.

sebab tak plan nk jumpa cik idah [jiran najib], so tak bawak lah gambar baju idaman. ngeh ngeh ngeh..tp sebenarnya takde pun. asal yg cantik, asal putih. aku sapu.

so alhamdulillah, setel dah. hari sabtu, najib kata cik idah dah tunjuk kt dia kain aku. since ni baju cik idah, cuma aku je first user, aku tak demand lebih. janji cantik.

oleh itu, tunggulah fitting ye....


---------------

tiba tiba, hari sabtu, najib suggested tukar tarikh pulak...

cepatkan. ala seminggu je. tukar ke 3 & 4 hb june 2011. siot je ko kn eena!!!

kelam kabut aku call mua tanya dia free tak tarikh baru aku tu. sekali dah ada org booking.

sedih gila...dah lah cantik, murah pulak tu....arggggggggghhhhhh tension aku....

dia pun cakap boleh refund. wow, terima kasih lah kak ad.

sgt stress okay bila kena cari balik mua. aku tak suka betul bila kena survey lagi ni. ingatkan dah setel.

lagi stress bila ingat, barang baik terpaksa lepaskan. hoh!!!!!

tp......disebabkan diawalkan, takpe. hahahaha. tetttt....


so, bride to be...mana mana yg nk cari mua paling best, cantik, harga pun berbaloi baloi, boleh cari kt facebook makeupfreak.
blog dia makeupfreak.net.

cepat cepat ada promo tau....


sob sob sob...

aku jeles kang korang cantik bila hire mua ni....

bye.

2 comments:

lily lotus said...

oh adik akak pun nak kawen. boleh promote kat dia ni

etty said...

boleh kak. sebab cantik sgt. boleh tengok kt fb dia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails