:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, March 1, 2012

checklist summer camp!

hello hello

were going to summer camp babeh...harharhar...dah lama tak g camp kan. last dulu pergi camp pbsm masa kt uitm. pantang ada camp, mesti nk pergi. suami muka masam je. dia tak suka aku pergi camp sebab nanti bau taik kelawar. hai lah ...kenangan bercinta dulu kan.

masa MC kelmarin, dapat pulak dari informer staf pendaftar WAJIB pergi summer camp. eh sebenarnya kem jati diri. saje je nk feeling summer camp mcm org putih tu. even banyak plan weekend ni, terpaksa lah demi tuntutan kerja.

bukak email, terus jot down apa yg penting pasal summer camp tu.

so, siapa tak kenal etty kan. glamer, famous, fabulous dengan check list nya. hahahahaha.

lepas je tau kena pergi 3 hari 2 malam, terus buat checklist

1. tracksuit - done. bawak 2 pasang je. tp tak taulah muat lagi ke tak.

2. telekung & sejadah - done

3. long sleeve t-shirt - done tapi short sleeve je. pinjam t shirt suami sebab tshirt aku sendat mendat. bawak inner sekali.

4. long pants - done

5. miss P & B - done

6. M pillow - suami kata jangan bawak nanti kotor. tp sejak dah guna bantal tu, alahai...jatuh cinta. haha saiko je tu. bawak jugak!!! done

7. air yassin & al quran - mau tak risau peknen masuk gunung ledang kan. so standby je. suami pun dah buatkan air yassin. done

8. phone charger - done.

9. vitamin - kena ingat betul betul ni. takut terlupa

10. tudung - malam kang sort balik

11. jacket

12. sport shoe & socks - pinjam suami punya stokin. harharhar. stokin tido pun kena bawak. done

13. toiletries - hari tu dah beli masa nk g honeymoon. so bawak tu je lah. done. cuma korang yg share bilik ng aku, ehem ehem, bawak ubat gigi sendiri sebab saya punya maternity toothpaste. hahah.

14. makanan tambahan - chipsmore, air kotak [susu, milo], buah epal - petang kang baru beli.

15. hanger - bawaklah sikit


tengok tentatif camp ni. alhamdulillah, takde aktiviti teruk sgt. penuh dengan aktiviti kuliah, tazkirah, qiamulail je. suka lah baby nanti dengar ceramah. =)


nahhhh fotostat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

Madam Lala said...

aku le tu INFORMER YANG DITUDUH TU...

from now on ur middle name adalah
DETAIL

e.t.t.y said...

hahahaha..mana ada tuduh.

patut letak nama L bukan nama sebenar kan???

e.t.t.y said...
This comment has been removed by the author.
e.t.t.y said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails