:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, March 16, 2012

gambar masa 5 bulan ++

assalamualaikum

rasanya macam tak pernah je letak gambar sejak merandung ni kan. bahek bahek lah. sesiapa yg request nk gambar tu, sila lah tatap wajahku. =)) dan juga perutku....

orang kata, early pregnancy, perut tak nampak sangat. so betul lah tu. sebab sampai bulan ke 5 aku still boleh pakai baju kurung. cuma tak zip kain lah. okay masih selesa lagi. tapi budak office dah kerah aku guna maternity blouse semua. haha. baru lah nampak merandung kan.

masuk je bulan ke 6. amboi amboi makin kedepan perut. which is aku sukalah sebab perut dah besar kan. kata merandung. haha.

tp tu pun nampak tak nampak. agaknya sebab aku memang gemuk, so susah nk bezakan perut berlemak atau perut merandung. hehe. betul lah tu, ikut gen kan. kan mak aku dah cakap, ktorg ni sekufu perut tebal. mak aku cakap ye, bukan aku. harharhar.

perut tak nampak, tp kilog kemain naik!!!!

okay ada 2 version gambar terbaru. tak lah baru. 2 minggu lepas. masa kt gunung ledang itu hari. [hahahaah hutang entry gambar tu, buat buat tak ingat boleh tak???]


version 1: dari side tepi. okay masa ni dah nampak perut.


version 2: dari depan tak nampak sangat kan.

blouse purple tu bukan maternity blouse pun. masih muat dipakai. cuma seluar maternity, aku pakai seawal awal awal lagi. sebab masa tu pun, aku dah gemuk mok mok. [sekarang baju, jeans yg tak muat, dah masuk dalam kotak siap sealed]

tp sekarang, dah start dah pakai blouse maternity. rasa longgar, selesa je. setakat ni, belum lagi berkesempatan membeli sendiri. baju baju tu semua ehsan dari kak ijan. nanti dah beranak pulang balik. sekarang ni tengah nk pow baju peknen cheyah & jaja je. haha. harap harap cheyah baca. fuuhhh fuhhhh...



4 comments:

miszatie said...

comey enuff said..:D..^_^

pika pikah said...

Hi dear, nice blog. Suka baca all your wedding preps. I'm one of your silent readers *malu2*. I'm a B2B jugak yg sedang prepare for my magical day. Kalau sudi drop by and follow my blog okay! :) http://pikapikah.blogspot.com/

Also, semoga baby sentiasa sihat membesar :)

Syima Syaz said...

haloh2..i dah comment dah kan...hahaha

doa2 lah i naik 20kg.sila transfer lemak skit.kulit i nipis sgt

Cik Puan Mimi said...

Ety comellll. Heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails