:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Friday, March 16, 2012

scan

assalamualaikum

ni baru je balik dari klinik. nk scan baby sebab macam dah lama tak jenguk anak sendiri. rindu rasanya.

alhamdulillah, doktor hajah kata perkembangan baby senada dan seirama dengan minggu. ukur kepala, panjang, tulang peha. berat lupa nk tanya. hehe. air ketuban pun just okay. kedudukan rahim pun cantik. tu doktor cakap, bukan aku yg cakap.

doktor cuma cakap, ni banyak lemak ni. bukan salah screen jadi kabur, tp perut awak tebal. wakakakakakakaka. terus teringat mak pernah bagitau ''ko ni macam mak, perut tebal''.. aiseh kalau perut tebal susah nk kurus balik ke?

gender baby pun dah tau. tp macam confused jugak. so nanti nanti baru nk check lagi sekali. takut tersalah tafsir kan. takpelah, kami terima seadanya siapa anak kami. tak kisah pun. tp rahsia. tak mau bagitau dalam blog. bajeeettt....

cuma paling tak tahan, ewaaaahh siap sila panggung dia kt dalam tu ye. bersilang kaki sambil gerak gerak. haha comel je bila nampak tapak kaki. tadi dia tengah tido kot. memang masa tu pun, dia tak aktif bergerak. doktor tekan tekan pun camtu gak. haha macam mama je time tido tak ingat dunia. time mama lapor, kemain gerak sama.

tiba tiba kt office teringat yg ada gambar arwah abah tengah tido, sila panggung jugak. terus rasa rindu kt abah. rasa macam dah lama je lupakan arwah. =(

hai lah. camne lah muka anak aku sorang ni. tunggu lagi berapa minggu je nk buat scan 4d. sabarlah mama..................

1 comment:

miszatie said...

alhamdulillah baby chat!!!..:)

hye im atie b2b dr kuantan/johor

http://miszatie.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails