:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, June 4, 2011

save the date.

hello hello

ini adalah entry tetap sehingga.............tidak diketahui tarikhnya. entry baru ada kt bawah.


i need your attention please.....!!



woooot wooootttt!!!!

barang siapa yg ada 6ixth sense, tau diri dia bakal dijemput oleh bakal cik pengantin, sila letak tarikh ini di dalam planner anda ye....

sila bagi alamat rumah. kalau facebook jadi ditutup, kena pos lah. tp kalau tak tutup, virtual card je lah...takpe, aku ikhlas nk menjemput. jangan pertikaikan cara tu. zaman sekarang yg duit stem pun dah 60sen, kena consider jugak. =)

takpun, bagi email kt aku [ettykamal@gmail.com].

aku adalah sangat gembira kalau korang korang yg rajin ke blog ni, dpt datang nanti. insyaAllah, geng blogger ni duduk semeja...yeay!! happy happy...

semua mengiau nanti ye...hehe....

9 comments:

meowwmania said...

geng blogger duduk semeja?? wahh suka suka....eh! mak etty jemput kite kan kannn heheeee

Juz Call Me Sharz said...

kalau takde hal pape mesti dtg punye!!! =)

etty said...

mm - jemputlah. bak meh alamat umah. akan ku hantar burung merpati special anta utusan. hehe.

shaz - tq ya. dtg tau..

Anonymous said...

Tahniah.
Dah confirm tarikh nanti
kalu facebook tutup emel aja alamat umah kat emal: tehisniyati@yahoo.com ya.

Apa hotel ciput2 yg dekat dgn rumah?

~ NANA ~ said...

my wedding 11 june...jemput dtg yer...ngeee~

lily lotus said...

erkk! adik akak kawen on the same date :(

e.t.t.y said...

kak lily - alaaaa yeke....

Misz Pinkie Winkie said...

insyaallah lin datang.
tapie tak bleh nak kompem sbb time tue lin pon sibok dengan persiapan.
hehhehhe

Rosmawati Yusof said...

First time masuk, terus terpikat. Sweetnya pengantin kat header tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails