:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, June 8, 2011

nak bersanding lagi sekali boleh tak???

hello hello

alhamdulillah, cik etty sekarang dah jadi puan...nk sedap cik puan. tak pun toh puan etty. haha...

terlepas segala bebanan, tekanan, stress, nervous. rama rama pun dah tak mau duduk dalam perut ni lagi. tengah tunggu anak pulak duduk dalam tu. ahahhahaha....

dengan 2 kali lafaz ijab, makanya kami suami isteri. macam tak cayo!!! in fact sampai sekarang pun macam tak percaya dah halalan toyiban!!! ale ale ale...!!

bride to be, nanti suruh groom to be practice ye lafaz nikah tu. tapi, yelah, tengah harinya semua nervous. najib yg hari hari dok hafal pun, 2x jugak. sebab terbabas cakap ''NYA''...

sepatutnya ''aku terima nikah.....dengan mas kahwinNYA.....''

tapi najib terbalik ke terbanyak ntah. haha. semua nk NYA NYA NYA.

malam nikah macam kelamkabut sikit. banyak benda yg plan tak menjadi. ingatlah wahai sayang sayang sekalian, pada bride to be yg juga menjadi wedding planner untuk majlis sendiri, banyakkan bersabar....jangan stress stress. aku ni yg organize segala segi pun, ada yg tertinggal itu ini. gila punya stress lah wa cakap luuuuuuuuuuuuuu.

kek hantaran, last minute keluarkan dari tempat persembunyiaan. nasib baik teringat. kalau tak...haih lah....

belon!!! suppose aku gantung belon kt kanopi since kanopi takde scallop. tp disebabkan kekangan masa dan tenaga, nan ado lah belon tu....

tp overall malam nikah best.

cuma kesian suami, tak sempat jamah makanan. mula mula rasa bersalah sebab macam tak ingat nk hidangkan utk dia kan, tp bila aku tanya jaja, dia kata dulu pun dia sama. hahaha.
waksal pun buat ayat sedih....''tak merasa najib makan kambing!''
haaa tengok tengok!!!

balik dari rumah waksal dah lewat, tido pun pukul 3 sembang sembang dengan yana. yaya dah selamat kebabom! dengan tak kemas lagi beg nk bawak ke mertua.
sebelum tido, sempat lagi nk sms dengan suami yg jauh di mata dekat di hati. hahahah gedik okay.

esok pagi gerak ke tampin. nk set up meja guest book. sempat tengok dulu keadaan dewan. gorgeous. aku suka!!!!

then terus ke banglo penginapan. make up. sepatutnya yana & yaya make up dulu. tp mua rasa macam tak sempat, maka aku make up dulu lepas yana. masa tu yana dah siap buatkan handbouquet aku. najib pun bersiap lambat. tp keluar dari banglo tu ikut time yg ditetapkan lah.

kitaorang tak sangka ada kompang tau. sekali ada!!! wow suka suka...moment dari luar dewan dengan diiringi kompang tu paling best. paling rasa nk ulang ulang balik. tp macam kejap je masa tu....ahhhhhhhhhhh.....nk lagi boleh tak????

kami ke meja beradap dulu, baru sanding atas pelamin. sebab ada tunku besar tampin. makan makan makan. naik atas pelamin. merenjis, bergambar....plus menangis!!!
benci tau...ingatkan takde drama air mata. sekali ada jugak.

oh malam nikah aku cool okay. padahal gelabah gila ingat akan nangis. siap request kt mua pakai semua waterproof. hahahah. selamat tak nangis.

kawan kawan ramai datang. infact mak mertua pun perasan ramai kawan aku datang. hihi....

paling best dan tak sangka, kawan blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ah sayang lah korang semua.......!!!

kak tedi, kak tuah hanani, meowwmania, cik marie, cik chika....suka suka...sayang korang!!!! berganda sayang....tp sayang lagi kt suami. haha...

suami pun dah pelik, ramai betul kawan blog isteri aku ni. haha

nanti lah aku reveal satu satu ye. ni general. nk update tak tau bila sebab berukband sudah kong!! laptop kt rumah mertua.

berbalik pada kawan kawan. asmida, eena, wawa, shima, huda, fiza, kak ubai, kak hana, ieja dan romi, sheda classmate khir johari ah siapa lagi ye???? thanks korang sudi singgah. even kl jammed teruk!!!

saudara mara pun datang dari jauh. cuma tak sempat nk jumpa je. ada yg jumpa kt gate dalam kereta lambai lambai je. haha. apa pun, terima kasih banyak!!!!

family terdekat, wak wak....ah awesome!!! sayang semua.....

terima kasih kerana banyak berkorban untuk majlis ni......tak terbalas rasanya budi baik semua orang.....insyaAllah, selagi masih bernyawa, budi kalian masih ku kenang. kalau ada rezeki lebih, boleh kita kongsi sama sama......

majlis ni bermakna sebab dikelilingi oleh keluarga, sepupu, pakcik makcik yg sangat baik hati.. yg sudi menolong kami sekeluarga yg serba kekurangan ni...ahhh nangisssss.....
nanti ada masa, aku review satu satu ye. gambar ada dlm facebook....daaaaa.....

1 comment:

meowwmania said...

amboiihhhh tengah tunggu anak yerr...hehe kita doakan ekk mudah-mudahan ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails