:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, June 26, 2011

review :: door gift

hello hello

nk cari door gift untuk majlis kahwin, tak senang. sampai bergaduh, bermasam muka. aku memang tak plan pun nk bagi door gift yg common. macam beli bag plastik kt nilai, lepas tu isi macam macam. aku tak mau macam tu. aku nk lain.

bermacam proposal aku usulkan pada najib. reject reject reject. so since majlis ni adalah majlis bersama, maka bos besar aku adalah ayah mertua aku. dia yg akan approve proposal tu. hahahaha....* comel.

akhirnya......aku terjumpa satu blog ni. dia jual homemade coklat, siap packaging yg agak menarik *at least pada aku.

memperkenalkan, vendor door gift aku.....

http://giftchocs.blogspot.com/

fb: Shakirkay Giftchocs

najib usulkan pada ayah, dan ayah approve. yeay!!! dan kami proceed ke plan seterusnya. perbincangan. ke seremban lah kami.

dan tak sangka, isteri vendor ni adalah kawan baik aku....!!! gila okay. masuk masuk restoran mamak tu, alih alih muka mak buyong dayah. terkejut kot. padahal baru minggu lepas jumpa dia. ntah apa apa....

yes, itu adalah rezeki kami sebenarnya. dapatlah harga kawan kawan sikit. boleh demand lebih. hihi.....



dari camera sepupu najib.

black box with hot stamping in gold. ribbon semua adalah demand dari bakal pengantin yg cerewet gila. hahaha. * dayah, mesti ko yg dok buat ribbon ni kan???


masuk tema yg penting.....


ni tuan rumah tengah nk agihkan coklat pada tetamu. btw, hes my bro in law. ada yg berkenan??? sila hantar resume. hahahahahahahaha...joking.


so far, ramailah memuji door gift ni. sebab lain dari lain. * at least kt tampin.
lepas tu, coklat memang sedap. tp caya tak, aku dapat rasa coklat ni setelah 2 minggu berkahwin. haha. nasib baik ada lebih kt rumah mertua.
dan yg penting, nampak eksklusif door gift ni kan....


yes........itulah yg kami mahu sebenarnya.......


so bride to be yg disayangi, shakirkay giftchocs adalah highly recommended!!!

2 comments:

Linda Yusoff said...

dear.. brape per box tu?? tp cam jauh je dr kl

etty said...

erk....harga mcm yg ditawarkan dlm blog, tp since amik banyak, dpt diskaun sikit. u try tanya quotation. dorang okay. eh, ni kt kl je babe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails