:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, June 22, 2011

review :: kek hantaran

hello hello


entry berjadual



red velvet cake luxury version. yg ni beli untuk makan makan. sepatutnya buat makan makan waktu petang. kan ramai org datang memasak. tp lupa dek non....strawberry yg mantap!!! sedap....thanks kak hawa....




okay yang ni untuk hantaran ke pihak lelaki pulak.....


actually, order dengan kak hawa so last minute. terima kasih kak hawa sebab sudi juga take order dari budak careless ni. dalam cerewet uruskan hal kahwin, benda penting ni boleh lupa pulak. hahahaha....

takde idea nk buat tema apa untuk kek hantaran, sekali ting!!!!!!!!!!!!!! why not buat theme yg memang najib suka.....

which is..........................!!


angry bird yawwww......


but i request no pig there...haha...LOL

and i put my trust on kak hawa. i request very simple one. asalkan ada tulisan nama aku dan najib, ada patung 3d angry bird. as simple as i want.

dan kek sangat sedap kata belah in laws sebab aku tak dapat rasa pun. sigh!


ni pun soooooooooooooooooooooooo last minute serahkan pada pihak lelaki tau. rombongan nk balik baru aku teringat!!! gegas masuk bilik waksal [sebab ada aircond], then terus pass ke najib. but, ada satu lagi drama. aku paksa najib buka dan dan tu jugak kasi dia tengok bentuk kek tu camne. dia ketawa, i know him well. dia ketawa sebab dia tak sangka aku bagi angry bird. tanda dia suka dan sangat terkejut. urmmmm sayang dia lagi......


seperti yg ku mahu....sekali lagi terima kasih kak hawa....


yang ni tolong ngapkan semua angry bird. tp taulah isyam ngap semua ke sekor dua je. tak sempat nk pesan kt najib suruh simpan sekor buat kenangan. btw, hes my bro in law....



kak hawa adalah dari blog http://pertmuffins.blogspot.com/.


okay pergi terjah blog tu dan tengok kek yg cantik cantik. makin hari, makin cantik kek yg kak hawa buat. ramai client katanya....

senang berurusan dengan kak hawa. i told you, this is second time i deal with her. see, tanda senangnya nk berjual beli dengan tangan emas ni....hehe...* tak bodek pun.....

tak dapat deal wedding cake dengan kak hawa, hantaran pun dah cukup seronok.......


terima kasih kak hawa.....keep in touch ya......

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails