:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Thursday, May 19, 2011

bunting :: 1st draft

hello hello

sesemut: sebut macam banting ye, bukan bunting [mengandung] hahaha.


ni first draft dari op. hahaha just like we want. i likeeeeeeeeeeeeeee.........! kami mahukan yg catchy, tak terlalu kebiasaan macam bunting lain yg gambar berdua berdiri tegak. haha....

op baru pindah office. so ada white room. kami yg rasmikan dulu....

and yes, macam tau tau je kan ada white room, kami pakai baju hitam. lagipun hitam bagi ilusi kurus slim melim..auw....

best kan....white room match dengan baju hitam. nampak menyerlah. nasib baik aku tak pakai tudung hitam jugak. kang digelar wanita diselubung hitam...haha....

owh....lagi berapa hari, perut ni dah banyak sangat rama rama lah....haha.....

3 comments:

lovelyadibah said...

etty pegang pe 2??huhu~~..btw,nice la:)

e.t.t.y said...

pegang apa? macam tak pegang apa apa kot. tengok lah tangan tu, kejunggggg je dba...

sesemut said...

bangganya bangganyaaaa... nama i keluar atass sekali .. terkejut jap...

serious i x habis gelak lagi bout that bunting... dah la u pose macam tu.... ingat pegang perut...

anyway... cantik bunting tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails