:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, May 9, 2011

dapat handbag & wedding shoe.

hello hello


murah rezeki aku. yeeeee, korang kena percaya org nk kawin ni memang rezeki murah...yg penting, jangan lupa doa.....dok diam diam, mana Allah nk dengar kan....

aku mengidam benda ni....selepas ke http://www.princessvictoriastylo.blogspot.com/
aku mintak quotaton harga lain. mahal. tp bila ada entry baru keluar, harga best!!! lagi lah nafsu mencanak canak nk beg ni...

owh yea, aku memang aim nk coach by this year....

tp ntah apa hantu rasuk, aku nk sebelum kahwin...boleh? haha....

tp aku cuba faham keadaan semasa. aku perlukan duit tu sekarang. duit yg ada, untuk berkahwin, bukan beli bag. maknanya, hasrat tu aku frozen kan sementara...

mungkin rezeki selepas kahwin. tunggu je lah ye....

tapi................aku dapat lain....


teringat cakap cheyah sepupu aku tu ''coach banyak ciplak, tp cr takde ciplak'' okay fine, at last aku dapat jugak cr. haha. terus aku sms dia, ''i dapat cr youuuuuu....'' cheyah jeles.

full leather....tu pun tak pasti, tp najib yg terel pasal leather ni, confirmkan ianya leather. dan letak atas dulang. eh yang tu tak pasti lagi. kalau hantaran maker tu cakap boleh letak, letak. kalau tak, aku pakai dulu. hihi...


dan satu lagi yg buat aku gembira adalah, kasut kahwin dah dapat. eh ingat tak entry nk bayar bulan mei tu. kasut yg aku nak tu rm150 kan. aku macam tak yakin nk beli. so aku hold kan dulu payment. since nk singgah kl, aku nk survey kt kl.

at last, dapat.....apa yg aku nak adalah merah dan open toe shoes.

pastu teringat pulak, najib pernah cakap dia suka kasut cindarella. hahahahaha....okay dapat.
dapat pulak penuhkan apa yg najib nak kan, seronok aku....

3 inch high heels. macam tak confident nk pakai 5 inch. biarlah nampak ketot. comel apa....hiksss....yang penting harga dia bawah rm100.

aku beli kt princess. jangan pandang enteng pada princess tau. kt sana ada banyak wedding shoes!!!! yg macam aku nak tu, ada! almost rm2oo. jangan main main....

dan memang banyak pilihan cantik cantik kau...

semalam fitting baju reception, pakai sekali kasut ni. sedang elok elok je paras dress tu. sebab dress aku takde train.


ah cepatlah 4 jun!!!!!!!!!!!!

2 comments:

sesemut said...

kasut tu...kasut tu...........
u jual kat i laa......
cantikkkkkkkk....... ( cari tisu jap...nak kesat air mata )

e.t.t.y said...

hahahaha. i jual triple harga boleh tak?? hahahahah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails