:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, May 8, 2011

dugaan itu amat berat.

hello



lama gila lah tak update....mood jatuh merudum. kawan kawan yg tau pasal apa, mungkin faham keadaan si darah manis ni....

yelah dulu, blog lah segalanya. tp bila ada masalah yg hari tu, dah malas nk tengok blog sendiri, blog orang lain. asyik facebook je.

urmmmm, ingatkan tengah tunang ni takde dugaan yg berat berat. yelah sejak 2004, bermacam dugaan kami tempuh. rupanya kami diduga juga. agak berat jugaklah sebab bermain dengan emosi. tapi takpelah, aku malas nk ungkit. biarlah. apa yg penting, aku sentiasa doakan hubungan kami berjodoh hingga akhir hayat.

tapi............janganlah expect aku macam dulu. nk percaya kt orang sepenuh hati. aku lebih berjaga jaga sekarang. aku lebih alert pada persekitaran macam sesumpah! hahaha....

25 hari lagi. yes 25 hari lagi bakal menjadi isteri pada seseorang. seseorang yg selalu buat aku marah, bengang, sakit hati, sakit jiwa...tp dia jugaklah yg aku sayang. kadang kadang tanya pada diri sendiri, kenapa dia yg aku sayang?????????? aku takde jawapan tu! tolong korang, jawab kan soalan tu.....hehe....

bersyukur aku dapat sepupu yg sudi meminjamkan telinga, kawan kawan yg sudi mendengar dan nasihatkan aku...Allah je boleh balas budi korang. biar pun sekadar doa dan nasihat, aku hargai....

banyak yg aku kesalkan. kesetiaan, kehormatan. tp apa boleh buat, aku bukan sempurna....

doakan jodoh kami panjang.

doakan aku tabah menghadapi dugaan harini, esok dan hari seterusnya....

doakan hati aku tetap padanya, hatinya tetap padaku....

1 comment:

anaztasias nora aira said...

Insya Allah dear. Allah sentiasa bersama kita dan mendengar isi hati kita. k all the besh preps okeh :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails