:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Wednesday, May 25, 2011

ring for groom of mine.

hello hello

auwwww bising bising hari tu, sekali dah dapat dah cincin untuk pengantin lelaki. seronok seronok....

jalan jalan kt jusco nk cari bahan untuk guest book, lalu lah kt kedai yg jual kristal dalam batu tu. terteleng teleng last masuk jugak. sebab konon nk mencari cincin.

first row, dia tunjuk white gold + kristal. [sebab dah nama kedai kristal kan]. kitaorang macam...ala.......
sekali amoi tu tunjuk silver ring. ah terus suka. uit, silver pun beratus gak kot. tapi mahal lagi cincin perempuan lah kan.... =]


macam ni haaaa.....

color blue topaz. cun cun cun!

the groom to be suka color tu. sebab aku paksa dia suka!
* dia kan tak mau pakai mula tu.....so nk dia suka, belikanlah apa yg dia suka kan....

aku suka dia pakai batu kecik jeee, tp dia nk jugak batu besar. layankan ajalah....

btw, thankx cik kitty [u know who you are!!!] and semua bbf....sebab recommend kan kedai jual cincin lelaki kt jalan tar tu. dan dan tu jugak aku ajak najib pergi kl. tp sebab masa dah suntuk kan, cancel. nasib baik jumpa kedai kt jusco ni....

fuhhh...fuh.....lega dah sikit....

4 comments:

Isabella Iman Iskandar said...

Ni ke cincinnye...nak yang ada batu juga najib ni ye..dasyat.

Hunny Kitty said...

topaz..nice chioce!

etty said...

Isabella Iman Iskandar - ni contoh je.

Hunny Kitty - suka lagi kaler ruby, tp dah dia pilih ni. okay gak kan..

إبتسام فاهمة الدين said...

assalamualaikum. boleh x nak tahu, jusco kat mane ye? sedang cari cincin kristal or jade tuk bkal tunang.tq..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails