:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Sunday, May 22, 2011

film review - nur kasih the movie

hello hello

paling penting...aku tak suka cerita ni...sebab sedih melampau. haha orang nk kahwin ni memang sensitip terlampau....
dengan tengok ng mak + adik aku lagi...lagilah aku malu nk menangis kan. alih alih bergenang je lah air mata tu. bila dah penuh takungan tu, mengalir lah dia sendiri diam diam. haha.

part paling gembira: bila seisi keluarga gembira yg nur pregnant.

part paling sedih: banyak kot part sedih. tapi paling touching masa nur at last jumpa adam dan adam serahkan cincin tu pada nur.....

part kelakar: bila kt kelas tu, nur pesan kt adam ''hati hati bang''...haha....relax je nur kan...

overall, cerita ni memang best pun. jalan cerita yg simple. takde pening pening nk fikir....

g lah tengok sendiri....yg tak minat, tak payah habiskan duit...membazir....yg minat je boleh tengok....

enjoice.................

1 comment:

meowwmania said...

part sedih yg lemah nih kang srott sreet srott srett kat dlm panggung huhuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails