:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Monday, May 30, 2011

4 hari.

hello hello


aaaaaaaaaaaaa last week sebagai orang bujang yg howt....!!!!!! minggu depan dah bersomi....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak suka tak suka....eh....suka suka suka!!!
mau tak suka?????? pang....!

hantaran dah siap. percaya tak dalam 2 jam dah setel. haha....apa guna gundik gundik istana kristal beta kan...hehe......

orang nk kawin ni, bila dah dekat hilang mood. last last, serah tugas pada cheyah je. sap sap soi je dia siapkan. cayalah....cantik...lagi lagi warna yg dipilih sangatlah menyerlah walaupun simple je hantaran tu. ni kang, tunggu cheyah belikan pen. pastu dah setel. tak kuasa nk beli barang lain.

duit mengalir macam air terjun lata kijang okay....

gaji dah habis, duit najib bagi makin menipis....

bil telefon belum bayar. aaaaaaaaaaaaaa....berukband lagi.....
*bayar pas habis majlis pun takpe kan.........

semalam pergi cowboy. aaa suka suka suka. dah beli bekas itu, bekas ini, beli itu, beli ini.....
boleh pangkah lagi checklist.....!!

owh ya.....

mini dais pun dah hampir siap. cayalah. gundik gundik beta memang terbaik. nanti aku up gaji! eh belanja steamboat sekali. hehe.....

dulu masa cheyah kahwin, aku yg terbongkok bongkok buatkan pelamin dia. tak sangka time aku, dia yg beria lebih. serius nk nangis je rasa malam td!!!
love u cheyah.....! love hadif too. * hadif budak gedik.
okay, abg syam jugak sebab tolong panjat memanjat ni.....
dan tak lupa, adik adik yg sanggup bersengkang mata. haha....
dan paling tak kan lupa, wakbok dan waksal yg banyak sangatlah membantu....

sayang semua lah kiranya! senang...takde sapa touching maching.....


aaaaaaaaaa...tatut....

tp tak sabar!

bye.

2 comments:

meowwmania said...

wahh meriahnya...

sy doakan smoga majlis mak etty nnti berjalan lancar yer..dan smoga mak etty berbahgia selalu hendahnya

skrg pon dah bahgie kan kann ececehh memalu kononnnn

tak sabar nak tgk mak etty jd pengantin, nnti kita dtg kita lambai-lambai mak etty tawww :D

etty said...

yeay....!!! seronok mm datang!!! nanti kita lambai feeling miss world ye...ahaks..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails