:: the real love for us.... ::

Daisypath Anniversary tickers

najib & etty

Daisypath Anniversary tickers

:: tunang~tunangan ::

Daisypath Anniversary tickers

:: umar raihan ::

Lilypie Third Birthday tickers

:: mari ikut saya ::

Saturday, May 12, 2012

avent feeding bottle & diapers free sample

assalamualaikum

step by step barang anak dah selesai dibeli.

next month tinggal beli pump & accessories , bouncer [kot ye], dan sikit sikit lah barang dia yg kena top up. [ada dalam list, malas nk tengok buku.  hehe]

last week dah dapat feeding bottle pulak.  seronok lah i kan....


both beli dari rina & izyan.  tawaran hebat, sapa tak nak lepaskan kan.  even yg 9oz tu pun mcm lambat je lagi anak nk pakai, tp disebabkan good deal, gua rembat je dulu.

yg kecik tu pulak, cukuplah baby ni pakai 2 botol je.  kang pakai banyak banyak, ada pulak yg terbagi fm lah, air masak lah.  oh yea, jap lagi nk tanya pendapat mak aku pulak pasal air masak ni.  kalau mak aku cakap kena bagi, meh aku bagi fakta menarik supaya mak aku tak terfikir nk bagi air masak kt baby.  hew hew.

btw, many thanks to rina & izyan....next time, boleh order lagi...


diapers dah beli dah hari tu.  weols try dulu brand pet pet.  sbb nk tunggu sample pet pet kemain lama kan, dari bape bulan dulu dah request.  harap harap takdelah masalah guna pet pet ni.  tanya jugak pada cousins, kawan kawan.  so far pet pet okay.  fuhhh fuhhh....jgnlah tak okay kan.

sekali tu, last week dapat sample dari drypers.  banyak pulak tu dia bagi.  sampaikan suami cakap, tau hari tu tak payah beli pet pet.  cecey, padahal dia yg beria nk beli diapers hari tu tau...so skrg aku ada 5 packs sample drypers.  satu pack dapat dari econsave.  best lah benda benda free ni... =))

beg tu pun sekali dapat.  suami cakap, okay dah boleh setel baju baby.  eiiiii apa lah ayah ni nak, letak baju baby dalam tu pulak.  baju mama boleh consider lagi lah.  takpe, mama akan carikan beg tercantik, terbaik [termurah] untuk anak mama ni.  jgn dengar cakap ayah tau.  hahahahahahahha.



sepanjang mengandung ni, aku dapat banyak sample susu.  so far diapers ni je lah.  so kalau korang nk dapat jugak free sample, boleh try google website diapers / susu ni.  nanti ada lah button utk get the free sample.  sorrylah info mcm tak membantu sangat.  sebab hari tu aku terbaca kt forum mana tah, link kt office.
tp nk tunggu sample tu datang ke rumah, bercinta gak lah....

ni adalah sket info utk diapers free sample.

whoopee - link

http://www.babylove.com.my/

eh ni je?  hahahah....ala korang kan rajin....




7 comments:

Syima Syaz said...

i tak penah dpt la sample drypers.skrg pikir pun nak pakai petpet je la since anak buah pakai ok je...

e.t.t.y said...

i sebat je sebb org kata kena cuba cuba. then benda free. ahahah.

aTy _faRed~ said...

syiok dapat sample..ley cube dulu bagus ker tak sesuai ker tak ngan anak kite..tak ar membazir dah beli banyak2 baru tau tak bagus rupernyer..kalau saye suker jer dapat barang2 macam tu..:)

e.t.t.y said...

tu lah. kita pun sebab lambat dapat sample ni, tu yg terbeli pet pet. kalau dapat banyak sample sebelum ni, mmg guna dulu sample yg ada..

With Julia said...

wahhh dh beli avent ye...pernah dgr medela free style x dear?

e.t.t.y said...

with julia - mestilah pernah. letak dlm wishlist, tp cm tak dapt je. hehe. kenapa? julia jual murah ke?

ka-ii said...

wah thanx for the info..i loike

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails